گرین کارت دانمارک  از روش مهارت شغلی و تحصیلی
denmark
کسب گرین کارت دانمارک از طریق سیستم امتیاز بندی و کسب حد اقل 100 امتیاز می باشد.از مزایای این روش کوتاه بودن مدت زمان این برنامه حد اقل 1 ماه و سفر و اقامت در اروپا و کشورهای عضو اتحاریه اروپا می باشد. متقاضیانی که از این روش 100 امتیاز کسب نمایند به راحتی موفق به اخذ اقامت دانمارک خواهند شد و گرین کارت 3 ساله دریافت خواهند نمود. پس از سپری شدن 3 سال از اقامت دایم چنانچه در این مدت مشغول به کار یا تحصیل باشند می توانند به راحتی نسبت به اخذ پاسپورت دانمارکی اقدام نمایند و از حقوق شهروندی و بازنشستگی بیمه های دولتی و رایگان این کشور استفاده نمایند.
گرین کارت دانمارک جهت متخصصین سال (2015)
سیستم این روش، امتیاز بندی و کسب حد اقل 100 امتیاز می باشد.
از مزایای این روش کوتاه بودن مدت زمان این برنامه حد اقل 1 ماه و سفر و اقامت در اروپا و کشورهای عضو اتحاریه اروپا می باشد.
شرایط متقاضی :
1. داشتن مدرک تحصیلی فوق لیسانس تا دکتری
2. داشتن مدرک زبان آیلتس3 یا تافل یا یک مدرک معتبر از موسسه زبان های شناخته شده
3. داشتن یک سال سابقه کار مرتبط در لیست مشاغل اعلام شدهش
4. سن از 18 تا 40 سال
5. اثبات توانایی مالی جهت یک سال اول
دانمارک دارای دانشگاههای با سطح علمی بالا و انگلیسی زبان می باشد و دانشگاه و تحصیل رایگان نیز در این کشور امکان پذیر است.
مشاغل مهندسی:
مهندس مکانیک
مهندس ساختمان
مهندس محیط زیست
مهندس انرژی
مهندس آی تی  IT
دکتر ؛ دندان پزشک؛ دامپزشک
دارای درجه فوق لیسانس بعلاوه داشتن مجوز از دانمارک
بهداشت و درمان:
جهت مشاغل زیر نیاز به مجوز از دانمارک می باشد
پرستار اتاق عمل
پرستر بیهوشی
رادیولوژیست
متخصص آزمایشگاه
آی تی  و تله کامیونیکیشن
آی تی آرشیتکت
برنامه نویس و توسعه سیستم
مشاور آی تی
تعداد افراد خانواده مبلغ به کرون دانمارک (DDK)
متقاضی یک نفر زیر 25 سال یا یک زوج 5367
متقاضی یک نفر بالای 25 سال 6472
هر فرزند زیر20 سال 1342
امتیاز نسبت به سابقه کار متقاضی
توجه: اگر سابقه شما در لیست مشاغل نباشد تنها 5 امتیاز بابت این قسمت شامل شما خواهد شد.
امتیاز نسبت به سن متقاضی
سن امتیاز
35 الی 40 سال 10
18 الی 35 15
امتیاز نسبت به میزان تحصیلات متقاضی
توجه: رشته های پزشکی و داروسازی و پرستاری نیاز به تائیدیه از کشور دانمارک دارند و می بایستی جهت معادل سازی آنها اقدام گردد.
لطفا جهت بررسی شرایط خود از طریق ایمیل رزومه خود را ارسال نموده و یا با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.
میزان تحصیلات
لیسانس 3 یا 4 ساله 30    امتیاز
فوق لیسانس 1 ساله 50    امتیاز
فوق لیسانس 2 سال به بالا 60  امتیاز
دکتری 80
میزان سابقه کار امتیاز
1 الی 2 سال 10
3 سال به بالا 15
امتیاز نمره تافل نمره مدرک آیلتس
آیلتس 6-5    امتیاز 20
آیلتس 6.5    امتیاز  40
تافل  72     امتیاز   6.5
جهت اخذ اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
تماس رایگان از ایران با شماره 85312851 – 021 فقط از ساعت 7 بعد از ظهر به بعد به وقت تهران
تلفن کانادا و امریکا: 4858-912-613-1+
موبایل کانادا: 4165-889-647-1+
پست الکترونیکی-ایمیل: info@canadacis.net