فرصتهای مهاجرتی جدید از طریق استان مانیتوبا. به روز شده 22 مه 2018map-can22

 مشاهده ویدیو

طبق  روش جديد ديگر مبلغ 100 هزار دلار كانادا  که به صورت وديعه دريافت میشد دریافت نخواهد شد و در عوض متقاضی می بایستی از طریق خرید و ایجاد بیزنس اقدام نماید. متقاضيان  پس از قبولی ازطريق ويزاي كاري موقت به استان   مانيتوبا وارد ميشوند و حداقل در عرض 2 سال بايد بيزنسی را راه اندازی كنند يا بيزنس آماده بخرند و يك نفر تبعه كانادايي را هم استخدام كنند تا بتوانند اقامت دايم خود را دريافت كنند.

شرایط لازم جهت برنامه جدید:

١- شرايط سني خاصي وجود ندارد اما أولويت با سنين بين 25-49 سال ميباشد

٢- حداقل  داراي سه سال سابقه مديريتي ارشد يا صاحب بيزنس  د ر5 سال گذشته باشند

٣- حداقل مبلغ 500000 دلار كانادا دارايي داشته باشند.

٤- مدرك آيلتس 4 را دارا باشند

٥- حداقل مبلغ 150000 دلار در خارج از شهر وينينپگ و مبلغ 250000 دلار در داخل شهر وينينپگ در استان مذبور سرمايه گذاري انجام بدهند.

 ٦- سفر بيزنسي و تحقيقاتي به استان

7- دارایی ایشان توسط یکی از شرکتهای مالی و حسابرسی در کانادا بررسی شود.

8- مدرک تحصیلی این افراد تایید شده وزارت علوم کانادا یا WES  باشد.

.متقاضیان علاقمند به این روش میتوانند با ارسال رزومه از طریق ایمیل زیر با ما تماس حاصل فرمایند.

INFO@CANADACIS.NET

( این برنامه تغییر یافته و صرفا جهت اطلاع از قانون قبلی می باشد)

در اواخر ماه آپریل سال جاری 2016 دولت ایالت مانیتوبا برنامه دایمی جذب نیروی متخصص و همچنین برنامه سرمایه گذاری  سریع و آسان در این استان را اعلام نمود.

شرایط لازم جهت اقدام از طریق سرمایه گذاری در استان مانیتوبا
1- داشتن سرمایه خالص 350 هزار دلا ر کانادا به بالا( به ازای نشان دادن سرمایه بیشتر امتیاز بیشتری تعلق خواهد گرفت)
2- حد اقل 3 سابقه مدیریت فعال یا مالکیت یک تجارت در 5 سال گذشته
3- کسب 60 امتیاز از جدول انطباق پذیری و امتیازبندی استان
4- پرداخت ودیعه 100 هزار دلاری  به استان (بازگشت کامل بدون بهره) جهت مشاغل کشاورزی و دامداری 75000 دلار کانادا
4- سرمایه گذاری در استان به مبلغ 150 هزار دلارو باز پس گرفتن ودیعه 100 هزاردلاری
5- حضور در مصاحبه با افسر مهاجرت استان مانیتوبا

6- انجام سفر اکتشافی در استان به مدت حداقل یک هفته

از این روش مهاجرت ، انجام سفر بازدید و اکتشافی امتیاز بیشتری به متقاضی خواهد داد اما اجباری نیست.
متقاضی پس از انجام مصاحبه می تواند نسبت به سرمایه گذاری در استان اعلام آمادگی نماید و همراه خانواده در استان مشغول به کار و زندگی شود .طبق وب سایت رسمی مهاجرت این برنامه مدت زمان بسیار کوتاهتری از نظر پروسه بررسی پرونده و رسیدگی به این نوع پرونده ها دارد.لطفا جهت اطلاعات بیشتر از طریق تلفن رایگان ما تماس حاصل فرمایید.85312851 مستقیم از ایران

شرایط لازم جهت اقدام از روش نیروی متخصص

1- داشتن مدرک زبان انگلیسی 

2- حد اقل یک سال سابقه کار در هر زمینه یا رشته ای

3- کسب نامه قبولی از سیستم مهاجرتی آنلاین

4- ارایه طرح موفق و قانع کننده سکونت در استان

طبق پیش بینی و امید واری استان مانیتوبا ، افرادی که از هر کدام از روشهای مذبور مورد تایید واقع شوند ، تا کمتر از 6 ماه وارد خاک کانادا حواهند  شد.

 .لطفا جهت اطلاعات بیشتر از طریق تلفن رایگان ما تماس حاصل فرمایید.85312851 مستقیم از ایران