برنامه تابعیت  طلایی کشور پرتغال

اقامت طلایی پرتغال نام  برنامه مهاجرتی  تابعیت کشور پرتغال می باشد که طبق قوانین وزارت امور خارجه این کشور و آژانس سرمایه گذاری و تجارت  بنیانگذاری شده است.این برنامه مناسب افرادی می باشد که تمایل دارند بدون نیاز به ویزا در اروپا اقامت و رفت وآمد داشته باشند ویا در پرتغال سرمایه گذاری و زندگی نمایند.

پرتغال کشوری ازاد و ثروتمند با آب و هوای معتدل مدیترانه ای مقصد بسیاری خانواده ها و توریستهای زیادی از سراسر جهان می باشد.برنامه سرمایه گذاری در کشور پرتغال در جولای سال 2015  وتوسط وزارت امور خارجه این کشور و AICEPتصویب شد.

شرایط سرمایه گذاری:

۱-علاقمند به سرمایه گذاری در یکی از پروژه های معرفی شده

۲- عدم سو پیشینه

۳-نبودن اسم متقاضی در لیست افرادی که دارایی بلوکه شده در اروپا داشته اند.

۴-پرداخت هزینه های پرونده

۵- اولین ورود به پرتغال با ویزای شینگن

۶-شرط ماندن در کشور پرتغال حد اقل ۷ روز در سال اول اقامت و ۱۴ روز  برای ۲ سال

مزایای تابعیت کشور پرتغال

  • کار و سکونت با شرایط آزاد و مستقل
  • تحصیل فرزندان در دانشگاههای انگلیسی زبان
  • تبدیل اقامت موقت به تابعیت دایم پس از ۱ سال
  • تردد آزادانه به اروپا و کشورهای عضو شینگن 170 کشور اروپایی
  • ایجاد بیزنس شخصی و ایجاد اشتغال در صورت علاقمندی
  • اخذ پاسپورت پرتغال پس از 6 سال از اخذ اقامت موقت
  • شرط ماندن و حضور فیزیکی در کشور پرتغال حد اقل ۷ روز در سال اول و ۱۴ روز  برای ۲ سال
  • این برنامه شامل همه اعضای خانواده و فرزندان زیر22 سال می باشد.

روشهای انتخابی سرمایه گذاری

۱- سرمایه گذاری در املاک  و خرید ملک به مبلغ ۳۵۰  هزار یورو در املاک داخل شهر ،مناطق شهری( امکان اجاره دادن ملک با سود سالیانه 4%)

۲-سرمایه گذاری مبلغ ۳۵۰ هزار در پروژه های تحقیقاتی  یا مبلغ ۲۵۰ هزار بدون بازگشت  در بازسازی پروژه های هنری و بازسازی فرهنگی

لازم به ذکر است افرادی که در املاک سرمایه گذار ی مینمایند امکان اجاره املاک با سود 4% را دارند.

هزینه تشکیل پرونده بسته به تعداد خانواده ۴۰-۵۰ هزار یورو می باشد.

 مراحل و چگونگی تشکیل پرونده

  • ماه اول – تشکیل پرونده و ارایه مدارک لازم و تشکیل پرونده  جهت ویزای شینگن
  • ماه دوم – انتقال هزینه های سرمایه گذاری و پرونده و هزینه های سفارت پرتغال
  • ماه دوم تا پنجم سفر به پرتغال به مدت 5 روز  جهت سابمیت کردن پرونده اقامتی و  انجام تست بیومتریک
  • علاقمندان به این برنامه لطفا با ما تماس حاصل فرمایند.

     تلفن رایگان از تهران:85312851 و شهرستان با کد 021

    تلگرام:6478894165-1

    ایمیل :info@canadacis.net

    وب سایت: www.canadacis.net

    Canada :647-889-4165

    613-91-24858

برنامه اقامت و تابعیت کشور انتیگوا

تنها کشور جهان که میشود پاسپورت آنرا در عرض 4 ماه بدست آورد.

برنامه اقامت و تابعیت کشور انتیگوا از سال 2012 تا کنون آغاز شده و دارای طرفداران و متقاضیان خارجی  بسیاری می باشد. دلیل استقبال متقاضیان این برنامه شرایط بسیار آسان و سریع این برنامه می باشد.

منطقه جغرافیایی:

جزیره آنتیگوا و باربادو همجوار با جزایر سنت کیتس و نویس واقع در اقیانوس اطلس دریای کاراییب می باشد. مدت پرواز از این جزیره تا ایالت  فلوریدا در آمریکا حدودا یک ساعت و نیم  می باشد.

جمعیت:

90500 نفر می باشد

زبان رسمی:

زبان رسمی این کشور انگلیسی( بریتیش) می باشد.

مذهب: مسیحی و دیگر ادیان

نوع حکومت: پادشاهی و تحت تابعیت ملکه انگلیس و نوع پارلمانی

نوع تابعیت و پاسپورت:

امکان سفر به 131 کشور جهان بدون نیاز به ویزا (  شامل کشورهای- کانادا- انگلستان- هنگ کنگ –سنگاپور و کشورهای اروپایی و دیگر کشورها)

انتیگوآ دارای  دانشگاههای متعدد  امریکایی در زمینه رشته های پزشکی و پرستاری و پیراپزشکی می باشد.

دانشجویان این دانشگاهها می توانند از مزایای اسکولارشیپ- کمک هزینه تحصیلی و مزایای دیگر استفاده نمایند.فارغ التحصیلان این دانشگاهها می توانند به راحتی  از کشورهای کانادا و امریکا پیشنهاد شغلی دریافت نموده و اقامت دایم  این کشورها را بدست بیاورند.

سیستم بانکی:

 سیستم بانکی  کاملا امن وپیشرفته ای  در این کشور می باشد و بانکهای معروف کانادایی – انگلیسی و بین المللی  از جملهCIBC-RBC- SCOTIA BANK    در این کشور دارای شعبات مختلفی می باشند.

شرایط اخذ تابعیت این کشور بسیار آسان تر و سریعتر نسبت به دیگر کشورهاست به عنوان مثال :

  •  نیاز به اثبات سوابق مدیریتی نیست
  •  نیاز به دانش زبان انگلیسی یا فرانسه ندارد
  •  شرط سنی ندارد
  •  سن فرزندان تا 25 سال می باشد) فرزندان مجرد و دانشجو)
  • امکان اضافه نمودن والدین متقاضی و والدین همسر متقاضی به پرونده و کسب تابعیت والدین همزمان با متقاضی
  • تابعیت دوگانه را میپذیرد( حفظ تابعیت اصلی)
  • امکان سفر به 131 کشور جهان بدون نیاز به ویزا( از جمله کانادا- انگلستان – هنگ کنگ- سنگاپور و کشورهای اروپایی )
  • معاف از مالیات بر درآمد جهت دارییهای خارجی
  • شرط اقامت در کشور ندارد ( تنها 5 روز در 5 سال اقامت در کشور کافیست)
  • تست سیتیزن شیپی ندارد و مستقیما پاسپورت اعطا خواهد شد( از زمان تشکیل پرونده تا اخذ پاسپورت فقط 4 ماه)
  • ایجاد هرگونه سرمایه گذاری بدون پرداخت مالیات به دولت

انجام سرمایه گذاری:

تابعیت و پاسپورت انتیگوآ که در مدت زمان 3 تا 5 ماه انجام خواهد شد به 3 صورت زیر امکان پذیر می باشد:

1- سرمایه گذاری و اهدا 200 هزار دلار آمریکا در NDF یا طرح توسعه ملی ( بدون بازگشت)

این مبلغ به صورت دو مرحله به دولت پرداخت خواهد شد و در ازای این مبلغ در عرض 4 ماه پاسپورت این شکور جهت متقاضی و خانواده صادر می شود.

2- خرید ملک به قیمت حد اقل 400 هزار دلار آمریکا ( و شرط  نگهداری ملک به مدت 5 سال)

3- سرمایه گذاری به مبلغ 1500000 دلار آمریکا جهت افرادی که علاقمند به راه اندازی بیزنس به صورت انفرادی یا با شرکای خود می باشند.

احتمال انجام  مصاحبه در بعضی موارد وجود دارد که جهت افراد مقیم ایران در کشور ترکیه یا ابوظبی انجام خواهد شد.

جهت اطلاعات بیشتر لطفا از طریق ایمیل یا تلفن های زیر  تماس حاصل فرمایید.

مستقیم از تهران:85312851

کانادا:4858-912-613-1

ایمیل:info@canadacis.net