اقامت کانادا از روش خوداشتغالی( بدون سرمایه گذاری)

خود اشتغالی یکی از روشهای کسب اقامت دایم کانادا جهت افرادیست که  سابقه  درخشان و سابقه کاری مناسبی مرتبط با رشته تحصیلی شان در موارد زیر دارند. این افراد بایستی در یکی از 3 رشته زیر سررشته داشته باشند

1- هنرمندان

2- ورزشکاران

3- کشاورزان با سابقه کار برروی زمین کشاورزی

فردی که از روش خود اشتغالی اقدام می نماید می بایستی دارای سوابق چشمگیر و رتبه های عالی در سطح بالا باشد.مثلا ورزشکارانی که دارای مدال قهرمانی می باشند ، یا هنرمند موفق یا مدیر مزرعه کشاورزی که سوابق موفقیت آمیزی داشته است.کشور کانادا به این گونه افراد موفق این امکان را خواهد داد تا جهت اقامت دایم کانادا اقدام  نمایند.در این روش نیاز به هیچ گونه سپرده یا سرمایه گذاری اولیه نمی باشد.

شرایط لازم:

  • داشتن حد اقل دو سال سابقه کار  و مدرک تحصیلی یا فنی مرتبط در 5 سال اخیر
  • کسب 35 امتیاز از جدول امتیاز بندی
  • ارایه عدم سو پیشینه و سلامت جسمانی

لیست مشاغل مورد قبول و کد مربوطه در جدول زیر می باشد

رشته مورد نیاز کد رشته
متصدی کتابخانه 5111
موزه داران 5112
بایگان 5113
مولف و نویسنده 5121
ویراستار 5122
خبرنگار 5123
روابط عمومی و ارتباطات 5124
مترجم و مترجم شفاهی و لغت شناسی 5125
تولید کننده ، کارگردان و طراحان رقص و علوم مرتبط 5131
آهنگ ساز و تنظیم کننده 5132
موسیقی دان و خواننده 5133
رقاص حرفه ای 5134
هنرپیشه و کمدین 5135
نقاش، مجسمه ساز و هنرهای بصری 5136
تکنسین و بایگان کتابخانه 5211
تکنسین موزه و گالریها 5212
عکاسان 5221
اپراتور فیلم و ویدیو 5222
تکنسین هنر ی و گرافیک 5223
تکنسین پخش 5224
تکنسین ظبط ادیو و ویدیو 5225
سایر تکنسینهای حرکت ، پخش،  صحنه 5226
پشتیبانی از پخش و ظیبط  در صحنه 5227
گویندگان 5231
سایر نوازندگان و هنرمندان صحنه و پشت صحنه 5232
طراحان گرافیکی 5241
طراحان داخلی 5242
هنرمندان صنایع دستی 5244
طراحان نقاشی برروی پارچه و چرم و مواد دیگر 5245
ورزشکاران 5251
مربی ها 5252
داورها و دیگر متخصصین فنون ورزشی 5253
راهبر گروه های ورزشی و لیدر ها در بدن سازی و ورزش 5245

 

موارد امتیاز بندی حد اکثر امتیازات
سطح تحصیلات تا دکتری 25
سابقه کار 35
سن 10
توانایی در زبان انگلیسی یا فرانسه 24
انطباق پذیری 6

 

 

Education Maximum
25 points
Master’s Degree or Ph.D. 25 points
the bachelor’s level and at least 15 years of full-time study. 22 points
a three-year diploma, trade certificate or apprenticeship 22 points
a university degree of two years or more at the bachelor’s level 20 points
a two-year diploma, trade certificate or 20 points
one-year university degree at the bachelor’s level 15 points
a one-year diploma, trade certificate 15 points
a one-year diploma, trade certificate or apprenticeship 12 points
completed high school. 5 points

 

 

Two years of relevant experience 20
Three years of relevant experience 25
Four years of relevant experience 30
Five years of relevant experience 35

 

 

 

High proficiency 4 4 4 4
Moderate proficiency 2 2 2 2
Basic proficiency 1 1 1 1
No proficiency 0 0 0 0
Second Official Language Speaking Listening Reading Writing
High proficiency 2 2 2 2
Moderate proficiency 2 2 2 2
Basic proficiency 1 1 1 1
No proficiency 0 0 0 0

 

جهت بررسی شرایط خود توسط کارشناس مهاجرت ، لطفا رزومه خود را ارسال یا فرم ارزیابی را تکمیل نمایید.

تلفن رایگان از تهران:85312851

تلفن کانادا:4858-912-613-1

www.canadacis.net

info@canadacis.net