اقامت کانادا از روش خوداشتغالی( بدون سرمایه گذاری)

خود اشتغالی یکی از روشهای کسب اقامت دایم کانادا جهت افرادیست که  سابقه  درخشان و سابقه کاری مناسبی مرتبط با رشته تحصیلی شان در موارد زیر دارند. این افراد بایستی در یکی از 3 رشته زیر سررشته داشته باشند

1- هنرمندان

2- ورزشکاران

3- کشاورزان با سابقه کار برروی زمین کشاورزی

فردی که از روش خود اشتغالی اقدام می نماید می بایستی دارای سوابق چشمگیر و رتبه های عالی در سطح بالا باشد.مثلا ورزشکارانی که دارای مدال قهرمانی می باشند ، یا هنرمند موفق یا مدیر مزرعه کشاورزی که سوابق موفقیت آمیزی داشته است.کشور کانادا به این گونه افراد موفق این امکان را خواهد داد تا جهت اقامت دایم کانادا اقدام  نمایند.در این روش نیاز به هیچ گونه سپرده یا سرمایه گذاری اولیه نمی باشد.

شرایط لازم:

  • داشتن حد اقل دو سال سابقه کار  و مدرک تحصیلی یا فنی مرتبط در 5 سال اخیر
  • کسب 35 امتیاز از جدول امتیاز بندی
  • ارایه عدم سو پیشینه و سلامت جسمانی

لیست مشاغل مورد قبول و کد مربوطه در جدول زیر می باشد

رشته مورد نیازکد رشته
متصدی کتابخانه5111
موزه داران5112
بایگان5113
مولف و نویسنده5121
ویراستار5122
خبرنگار5123
روابط عمومی و ارتباطات5124
مترجم و مترجم شفاهی و لغت شناسی5125
تولید کننده ، کارگردان و طراحان رقص و علوم مرتبط5131
آهنگ ساز و تنظیم کننده5132
موسیقی دان و خواننده5133
رقاص حرفه ای5134
هنرپیشه و کمدین5135
نقاش، مجسمه ساز و هنرهای بصری5136
تکنسین و بایگان کتابخانه5211
تکنسین موزه و گالریها5212
عکاسان5221
اپراتور فیلم و ویدیو5222
تکنسین هنر ی و گرافیک5223
تکنسین پخش5224
تکنسین ظبط ادیو و ویدیو5225
سایر تکنسینهای حرکت ، پخش،  صحنه5226
پشتیبانی از پخش و ظیبط  در صحنه5227
گویندگان5231
سایر نوازندگان و هنرمندان صحنه و پشت صحنه5232
طراحان گرافیکی5241
طراحان داخلی5242
هنرمندان صنایع دستی5244
طراحان نقاشی برروی پارچه و چرم و مواد دیگر5245
ورزشکاران5251
مربی ها5252
داورها و دیگر متخصصین فنون ورزشی5253
راهبر گروه های ورزشی و لیدر ها در بدن سازی و ورزش5245

 

موارد امتیاز بندیحد اکثر امتیازات
سطح تحصیلات تا دکتری25
سابقه کار35
سن10
توانایی در زبان انگلیسی یا فرانسه24
انطباق پذیری6

 

 

EducationMaximum
25 points
Master’s Degree or Ph.D.25 points
the bachelor’s level and at least 15 years of full-time study.22 points
a three-year diploma, trade certificate or apprenticeship22 points
a university degree of two years or more at the bachelor’s level20 points
a two-year diploma, trade certificate or20 points
one-year university degree at the bachelor’s level15 points
a one-year diploma, trade certificate15 points
a one-year diploma, trade certificate or apprenticeship12 points
completed high school.5 points

 

 

Two years of relevant experience20
Three years of relevant experience25
Four years of relevant experience30
Five years of relevant experience35

 

 

 

High proficiency4444
Moderate proficiency2222
Basic proficiency1111
No proficiency0000
Second Official LanguageSpeakingListeningReadingWriting
High proficiency2222
Moderate proficiency2222
Basic proficiency1111
No proficiency0000

 

جهت بررسی شرایط خود توسط کارشناس مهاجرت ، لطفا رزومه خود را ارسال یا فرم ارزیابی را تکمیل نمایید.

تلفن رایگان از تهران:85312851

تلفن کانادا:4858-912-613-1

www.canadacis.net

info@canadacis.net

CLOSE
CLOSE