طبق   قانون مهاجرت و شهروندی کانادا هر شخصی که دارای کارت اقامت دایم کانادا می باشد یا اینکه سیتیزن یا شهروند کانادا باشد حق دارد جهت بستگان نزدیک خود از جمله  همسر، فرزند،فرزند خوانده،  پدرو مادر یا حتی پدر بزرگ grandparenstیا مادر بزرگ خود جهت اقامت دایم کانادا اقدام

  نماید .البته روشهای مختلفی  جهت ورود والدین نیز بصورت ویزاهای طولانی مدت نیز وجود دارد وازجمله سوپر ویزا یا ویزای چند بار ورود 5 ساله .

اسپانسر کردن والدین نیاز مند به رعایت برخی  موارد جهت واجد شرایط بودن می باشد.از جمله نشان دادن میزان مشخصی از درامد سالیانه شخص اسپانسر کننده در 3 سال گذشته ، یعنی در 3 سال قبل از فرستادن پرونده اسپاسنرشیپ.میزان در آمد سالیانه اسپاسنر می بایستی با تعداد خانوار و جدول در آمد سالیانه کانادا مطابقت داشته باشد. ظرفیت اسپانسر کردن پدر و مادر جهت سال 2017 تعداد 10000 پرونده می باشد که نسبت به سال 2015 دوبرابر شده است.

اگر قصد اسپانسر کردن والدین خودرا دارید از هم اکنون می بایستی نسبت به تهیه و تنظیم مدارک مورد نیاز اقدام نمایید.

نکته:جهت اسپانسر کردن همسر و فرزندان میزان درآمد شخص اسپانسور کننده   ملاک نمی باشد.

جدول در آمد لازم جهت اسپانسر کردن والدین در زیر می باشد.

تعداد خانوار MNI
2015
MNI
2014
MNI
2013
MNI
2012
MNI
2011
MNI
2010
2 $39,372 $38,272 $37,705 $36,637 $35,976 $35,881
3 $48,404 $47,051 $46,354 $45,040 $44,229 $44,113
4 $58,768 $57,125 $56,280 $54,685 $53,699 $53,557
5 $66,654 $64,791 $63,833 $62,023 $60,905 $60,745
6 $75,174 $73,072 $71,991 $69,950 $68,689 $68,509
7 $83,695 $81,355 $80,153 $77,879 $76,475 $76,275
به ازای هر نفر اضافی $8,522 $8,271 $8,148 $7,929 $7,786 $7,766

استان کبک

 

تعداد خانوار MNI
1 $22,590
2 $30,495
3 $37,650
4 $43,301
5 $48,192
بیشتر از 5 نفر به ازای هر شخص $4,891

 

Additional income required of the sponsor to satisfy the basic needs of the sponsored person and his or her family members
Number of persons 18 years of age or over Number of persons under 18 years Gross annual income required of the sponsor
1 $7,819
2 $12,393
The gross annual income required increases by $4,133 for each additional person under 18 years of age.
Number of persons 18 years of age or over Number of persons under 18 years Gross annual income required of the sponsor
1 $16,524
1 1 $22,201
1 2 $25,068
The gross annual income required increases by $2,865 for each additional person under 18 years of age.
Number of persons 18 years of age or over Number of persons under 18 years Gross annual income required of the sponsor
2 $24,231
2 1 $27,145
2 2 $29,303
The gross annual income required increases by $2,151 for each additional person under 18 years of age and by $7,704 for each additional person 18 years of age or over.


تماس با کانادا
جهت اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تلفنهای ما در قسمت تماس با ما سوالات خودرا مطرح نمایید.

تماس رایگان از ایران، 85312851

تلفن کانادا و امریکا: 4858-912-613-1

موبایل: 4165-889-647-1