granada1- پاسپورت گرانادا

گلدن ویزا –طرح اقامت طلایی در 4 ماه

کشورهای گرانادا- دومینیکا- پرتغال و سنت لوشا

برداشته شدن تحریم ایران از طرح اقامتی 4 کشور بالا و فرصت طلایی دریافت  پاسپورت دوم

کشور استقلال یافته گرانادا از طریق سرمایه گذاری جهت متقاضیان خارجی پاسپورت این کشور را اعطا می نماید.

در حال حاضر و با شرایط کنونی کسب پاسپورت این کشور بهترین و سریعترین نوع اخذ اقامت ( 4-6 ماه) و پاسپورت دوم می باشد.دلایل بهتر بودن این برنامه نسبت به دیگر برنامه ای مهاجرتی در زیر می باشد.

  • ü کوتاه بودن زمان این پروسه حداکثر 4 ماه تا دریافت پاسپورت این کشور
  • ü فرزندان مجرد تا 25 سال شامل پرونده می باشند.
  • ü امکان و تسریع روند ویزای ایی-2 امریکا و اخذ ویزای 10 ساله امریکا و کانادا برای دارندگان پاسپورت این کشور
  • ü امکان اضافه نمودن پدر و مادر متقاضی بالای سن 65 سال به پرونده
  • ü نیاز به سفر اکتشاف و بازدید از این کشور در طول پروسه پرونده نمی باشد.
  • ü مصاحبه و شرط مدیریت و تحصیلات لازم ندارد.
  • ü سفر بدون نیاز به ویزا  به 124 کشور شامل انگلستان  -چین هنگ کنگ و کشورهای عضو اتحادیه شینگن
  • ü معافیت از مالیات و دارایی های بین المللی
  • ü اتباع کشورهای در لیست تحریم بین المللی (6 کشور شامل ایران) شامل این برنامه هستند
  • ü عدم نیاز به مدرک زبان و مصاحبه
  • ü عدم نیاز به حضور فیزیکی د ر گرانادا

شرایط لازم :

  • داشتن سلامت جسمانی
  • نداشتن سو سابقه کیفری
  • توانایی مالی و سرمایه گذاری
  • سن 20 سال به بالا

این برنامه از طریق سرمایه گذاری( بدون بازگشت اهدایی به مراکز صنعتی و هنری) به میزان 150000 دلار امریکا می باشد

 هزینه اخذ پاسپورت گرانادا

  • یک نفر مجرد 150 هزا دلار – اضافه نمودن همسر 20 هزاردلار
  • 200 هزاردلار جهت خانواده 4 نفره ( زن و شوهر و دو فرزند)

جهت تماس با ما از طریق تلفن رایگان از تهران :85312851 و شماره تلگرام یا ایمو 6478894165-01

تماس حاصل فرمایید.

آشنایی با گرانادا

کشور گرانادا جزیره ای در جنوب دریای کاراییب  و شمال ونزولا  بوده که جزایر کوچک و بزرگ زیادی در اطراف
آن قرار دارد. دو کشور کوبا و دومنیکن همسایگان دریایی این کشور می باشند. مساحت این کشور حدود 350 کیلومتر مربع  بوده و جمعیتی بیش از 100 هزار نفر در آن ساکن میباشند.

 پایتخت این کشور سنت جرج می باشد که مهمترین شهر آن محسوب می شود که در ساحل جنوب غربی آن واقع شده و منطقه ای با سواحل بسیار زیبا و امکانات توریستی از جمله کشتی کروز با برنامه های تفریحی بسیار متنوع می باشد.

 بازدیدکنندگان گرانادا که در ماه فوریه به این کشور مسافرت می کنند، می توانند در جشن های استقلال گرانادا  که در 7 فوریه برگزار میشود شرکت کنند که بیانگر استقلال گرانادا از بریتانیا  از سال 1974 می باشد.  گرانادا آب و هوای استوایی با میانگین دمایی 29 درجه سانتی گراد دارد.

 زبان رسمی گرانادا انگلیسی است که مزیت مهمی به حساب می آید به راحتی میتوان با مردمان و قسمت های توریستی از جمله مکان های تاریخی ، بازار و رستوران های محلی ارتباط برقرار کرد.

 بیشتر جمعیت این کشور از نژادهای آفریقایی با 80 درصد، بزرگ ترین بخش جمعیت این جزیره را تشکیل می دهند.

اقتصاد گرانادا براساس کشاورزی و توریسم تعریف شده است واز لحاظ کشاورزی، محصولاتی شامل ادویه های متنوع، کاکائو و قهوه را به کشورهای مختلف صادر می کند. در سال های اخیر  اقتصاد این کشور از لحاظ توریسم رشد قابل ملاحظه ای داشته  و با دارا بودن جنگل های استوایی گرم و مرطوب، آبشارها و سواحل زیبا بازدیدکنندگان بسیاری از سراسر جهان خصوصآ کانادا، امریکا و اروپا علاقه مند به سفر توریستی به این کشور می باشند. پول رسمی این کشور دلار کارائیب شرقی است که ارزش آن‌ وابسته به دلار امریکا است و با نرخ ثابت 2.7 XCD به ازای یک دلار آمریکا تثبیت شده است.

دولت گرانادا توجه زیادی به ارتقاء کیفیت خدمات درمانی و بهداشتی داشته و این کشور بهترین خدمات بهداشتی در جزیره کارائیب را ارائه میدهد. برای رسیدن به این هدف، دولت گرانادا تاکید زیادی روی اقدامات پیشگیرانه و مراقبت های بهداشتی اصلی داشته است.

دومینیکاپاسپورت دوم – دومینیکا

بهترین فرصت دریافت  پاسپورت و تابعیت دوم

کشور دومینیکا که از شهرت خوبی در بین کشورهای مهاجر پذیر برخوردار می باشد جهت توسعه و بهبود وضعیت اقتصادی و تبدیل شدن به قطب تفریحی و صنعتی ناحیه کاراییب با فروش پاسپورت این کشور با قیمت بسیار مناسب و  یا از روش سرمایه گذاری در املاک اقدام به جذب سرمایه گذار و مهاجر مینماید.

طبق قانون فعلی جهت واجد شرایط بودن دریافت پاسپورت این کشور شخص سرمایه گذار میتواند  به دو صورت زیر  :

  • با پرداخت مبلغ  100 هزاردلار آمریکا جهت یک شخص مجرد و بعلاوه هزینه های جانبی که در قسمت( الف)  توضیح داده شده

یا

  • با خرید ملک قانونی به ارزش 200 هزاردار آمریکا و تحت شرایط زیر( نگه داری ملک به مدت 3 سال ) و اجازه فروش ملک بعد از 5 سال

تابعیت و پاسپورت این کشور را به مدت 4 ماه بدست بیاورد.

  • نیاز به اثبات سوابق مدیریتی نیست
  • نیاز به دانش زبان انگلیسی یا فرانسه ندارد
  • شرط سنی ندارد
  • سن فرزندان تا 28 سال می باشد) فرزندان مجرد و دانشجو)
  • امکان اضافه نمودن والدین متقاضی و والدین همسر متقاضی به پرونده و کسب تابعیت والدین همزمان با متقاضی
  • تابعیت دوگانه را میپذیرد( حفظ تابعیت اصلی)
  • امکان سفر به 131 کشور جهان بدون نیاز به ویزا( از جمله – انگلستان – هنگ کنگ- سنگاپور و کشورهای اروپایی )
  • معاف از مالیات بر درآمد جهت دارییهای خارجی
  • شرط اقامت در کشور ندارد ( تنها 5 روز در 5 سال اقامت در کشور کافیست)
  • تست سیتیزن شیپی ندارد و مستقیما پاسپورت اعطا خواهد شد( از زمان تشکیل پرونده تا اخذ پاسپورت فقط 4 ماه)
  • ایجاد هرگونه سرمایه گذاری بدون پرداخت مالیات به دولت

هزینه های جانبی خرید املاک در دومینیکا به شرح زیر می باشد:

  • 50 هزار دلار امریکا جهت متقاضی مجرد
  • 75 هزار دلار امریکا برای یک خانواده 4 نفره شامل متقاضی اصلی
  • 100 هزاردلار امریکا جهت یک خانواده 6 نفره شامل متقاضی اصلی
  • 20هزاردلار امریکا به ازای هر فرزند بیشتر زیر 18 سال و 25 هزاردلار به ازای هر فرزند 18 تا 28 ساله

(الف) چگونگی سرمایه گذاری بدون خرید ملک

سرمایه گذاری دولتی از طریق برنامه شهروندی اقتصادی پایه گذاری شده و یکی از برنامه های دولت جهت توسعه ملی د ر دومینیکاست. مبلغ سرمایه گذاری  اتباع خارجی در اصل کمک میکند به احداث بیمارستان ، استادیوم ورزشی ، ساختمان سازی و پروژه های دولتی . افرادی که از این روش اقدام مینمایند پاسپورت دومینیکا را در مدت زمان بسیار کمی( حدود 4 ماه) در یافت مینمایند.این سرمایه گذاری بدون بازگشت  می باشد. هزینه متقاضی به شرح زیر است:

  • متقاضی مجرد 100 هزاردلار امریکا
  • خانواده بدون فرزند 175 هزاردلار امریکا
  • یک خانواده 4 نفره با فرزندان زیر 18 سال 200 هزاردلار امریکا
  • یک خانواده با 3 فرزند زیر 18 سال 200 هزاردلار امریکا و بعلاوه 50هزار دلار امریکا به ازای هر شخص بیشتر.

هزینه های دولتی این برنامه  شامل:

  • پروسه پرونده جهت هر متقاضی 3000 دلار امریکا
  • بررسی متقاضی اصلی و همسر هرکدام 7500 دلار امریکا و فرزند بالای 16 سال مبلغ 4000 دلار امریکا
  • هزینه سرتیفیکیت 750 دلار امریکا به ازی هر نفر
  • هزینه دریافت سریع پاسپورت 1200 دلار امریکا به ازای هر نفر

درباره جمهوری دومینکن 

جمهوری دومینیکن از کشورهای شرق دریای کارائیب در آمریکای لاتین می باشد. این جزیره با طبیعت منحصر به فرد با رودها و سواحل تمیز، دارای مردمانی مهمان نواز و  پذیرای بیشترین تعداد توریست در منطقه کاراییب است. این کشور دارای 10 میلیون نفر جمعیت و حدود 50 هزار کیلومتر مربع وسعت می باشد. پس از کوبا، دومینیکن دومین کشور بزرگ حوزه کارائیب از نظر جمعیت و مساحت به ‌شمار می‌آید.

 پایتخت این کشور سانتو دومینگو بوده و  بیش از یک میلیون نفر از جمعیت جمهوری دومینیکن در پایتخت کشور زندگی می‌کنند. زبان رسمی این کشور اسپانیایی و بیشتر ساکنان آن  به زبان انگلیسی مسلط می باشند.

 این جزیره دارای دمای متوسط 26 درجه در سال می باشد و دارای تنوع آب و هوایی و زیستی فراوان و سواحل زیبا می باشد.

غذاهای سنتی این منطقه از دستورهای غذایی اروپایی، آفریقایی و محلی می باشد و با توجه به اقلیم این منطقه از بسیاری از میوه های استوایی در دستور غذایی شان استفاده می کنند که بی شک تجربه جذابی خواهد بود.

در جنوب شرقی جمهوری دومینیکن، یک منطقه طبیعی و دست نخورده به نام ساونا (savona) قرار دارد. این جزیره زیبا با آب های نیلگون و کریستالی، شن های سفید و درختان نخل احاطه شده که بر جذابیت توریستی این کشور افزوده است.

سانتو دومینگو جذابیت های توریستی زیادی دارد و  با دیدن بناهای تاریخی در کنار طبیعت زیبای این منطقه، می توان در زمان به عقب سفر کرد. یکی از قسمت های بسیار توریستی این شهر دریاچه زیر زمینی (los tres ojos) است که بسیار دیدنی و منحصر به فرد است.

دومینیکن دارای اقصادی بسیار پویا بوده و بر اساس اطلاعات بانک جهانی دارای بزرگترین اقتصاد در حوزه آمریکای مرکزی و کارائیب می باشد. در دو دهه گذشته این کشور رشد اقتصادی زیادی با نرخ متوسط 5.5% در سال را تجربه کرده است.  محصولات صادراتی این کشور شامل نیکل آهن، شکر، طلا، نقره، قهوه، کاکائو، تنباکو، گوشت و کالاهای مصرفی است که عموما به کشورهای آمریکا ، انگلیس  و بلژیک صادر می‌شود. صنعت توریسم یکی از مهمترین بخش های بخش های اقتصاد این کشور بوده و دومنیکن پربازدید ترین کشور حوزه کارائیب می باشد. . در ضمن پول رایج آن پزو است.

جهت اطلاعات بیشتر به وب سایت ما مراجعه و به کانال تلگرام ما بپیوندید.

دفتر حقوقی و مهاجرتی

فریبا نامورراد- کارشناس رسمی مهاجرت

https://t.me/FARIBA_NAMVAR

www.canadacis.net

TEL:1-6478894165

info@canadacis.net