برنامه تابعیت  طلایی کشور پرتغال

اقامت طلایی پرتغال نام  برنامه مهاجرتی  تابعیت کشور پرتغال می باشد که طبق قوانین وزارت امور خارجه این کشور و آژانس سرمایه گذاری و تجارت  بنیانگذاری شده است.این برنامه مناسب افرادی می باشد که تمایل دارند بدون نیاز به ویزا در اروپا اقامت و رفت وآمد داشته باشند ویا در پرتغال سرمایه گذاری و زندگی نمایند.

پرتغال کشوری ازاد و ثروتمند با آب و هوای معتدل مدیترانه ای مقصد بسیاری خانواده ها و توریستهای زیادی از سراسر جهان می باشد.برنامه سرمایه گذاری در کشور پرتغال در جولای سال 2015  وتوسط وزارت امور خارجه این کشور و AICEPتصویب شد.

شرایط سرمایه گذاری:

۱-علاقمند به سرمایه گذاری در یکی از پروژه های معرفی شده

۲- عدم سو پیشینه

۳-نبودن اسم متقاضی در لیست افرادی که دارایی بلوکه شده در اروپا داشته اند.

۴-پرداخت هزینه های پرونده

۵- اولین ورود به پرتغال با ویزای شینگن

۶-شرط ماندن در کشور پرتغال حد اقل ۷ روز در سال اول اقامت و ۱۴ روز  برای ۲ سال

مزایای تابعیت کشور پرتغال

کار و سکونت با شرایط آزاد و مستقل

  • تحصیل فرزندان در دانشگاههای انگلیسی زبان
  • تبدیل اقامت موقت به تابعیت دایم پس از ۱ سال
  • تردد آزادانه به اروپا و کشورهای عضو شینگن 170 کشور اروپایی
  • ایجاد بیزنس شخصی و ایجاد اشتغال در صورت علاقمندی
  • اخذ پاسپورت پرتغال پس از 6 سال از اخذ اقامت موقت
  • شرط ماندن و حضور فیزیکی در کشور پرتغال حد اقل ۷ روز در سال اول و ۱۴ روز  برای ۲ سال
  • این برنامه شامل همه اعضای خانواده و فرزندان زیر22 سال می باشد.

روشهای انتخابی سرمایه گذاری

۱- سرمایه گذاری در املاک  و خرید ملک به مبلغ ۳۵۰  هزار یورو در املاک داخل شهر ،مناطق شهری( امکان اجاره دادن ملک با سود سالیانه 4%)

۲-سرمایه گذاری مبلغ ۳۵۰ هزار در پروژه های تحقیقاتی  یا مبلغ ۲۵۰ هزار بدون بازگشت  در بازسازی پروژه های هنری و بازسازی فرهنگی

لازم به ذکر است افرادی که در املاک سرمایه گذار ی مینمایند امکان اجاره املاک با سود 4% را دارند.

هزینه تشکیل پرونده بسته به تعداد خانواده ۴۰-۵۰ هزار یورو می باشد.

مراحل و چگونگی تشکیل پرونده

ماه اول – تشکیل پرونده و ارایه مدارک لازم و تشکیل پرونده  جهت ویزای شینگن

  • ماه دوم – انتقال هزینه های سرمایه گذاری و پرونده و هزینه های سفارت پرتغال
  • ماه دوم تا پنجم سفر به پرتغال به مدت 5 روز  جهت سابمیت کردن پرونده اقامتی و  انجام تست بیومتریک

و دریافت اقامت موقت

علاقمندان به این برنامه لطفا با ما تماس حاصل فرمایند.

 تلفن رایگان از تهران:85312851 و شهرستان با کد 021

تلگرام:6478894165-1

ایمیل :info@canadacis.net

وب سایت: www.canadacis.net

Canada :647-889-4165

613-91-24858

پاسپورت و تابعیت کشور انتیگوآ

تنها کشور جهان که میشود پاسپورت آنرا در عرض 4 ماه بدست آورد

برنامه اقامت و تابعیت کشور انتیگوا از سال 2012 تا کنون آغاز شده و دارای طرفداران و متقاضیان خارجی  بسیاری می باشد. دلیل استقبال متقاضیان این برنامه شرایط بسیار آسان و سریع این برنامه می باشد.

منطقه جغرافیایی:

جزیره آنتیگوا و باربادو همجوار با جزایر سنت کیتس و نویس واقع در اقیانوس اطلس دریای کاراییب می باشد. مدت پرواز از این جزیره تا ایالت  فلوریدا در آمریکا حدودا یک ساعت و نیم  می باشد.

جمعیت:

90500 نفر می باشد

زبان رسمی:

زبان رسمی این کشور انگلیسی( بریتیش) می باشد.

مذهب: مسیحی و دیگر ادیان

نوع حکومت: پادشاهی و تحت تابعیت ملکه انگلیس ( استقلال یافته ) و نوع پارلمانی

نوع تابعیت و پاسپورت:

امکان سفر به 131 کشور جهان بدون نیاز به ویزا (  شامل کشورهای- کانادا- انگلستان- هنگ کنگ –سنگاپور و کشورهای اروپایی و دیگر کشورها)

انتیگوآ دارای  دانشگاههای متعدد  امریکایی در زمینه رشته های پزشکی و پرستاری و پیراپزشکی می باشد.

دانشجویان این دانشگاهها می توانند از مزایای اسکولارشیپ- کمک هزینه تحصیلی و مزایای دیگر استفاده نمایند.فارغ التحصیلان این دانشگاهها می توانند به راحتی  از کشورهای کانادا و امریکا پیشنهاد شغلی دریافت نموده و اقامت دایم  این کشورها را بدست بیاورند.

سیستم بانکی:

 سیستم بانکی  کاملا امن وپیشرفته ای  در این کشور می باشد و بانکهای معروف کانادایی – انگلیسی و بین المللی  از جملهCIBC-RBC- SCOTIA BANK    در این کشور دارای شعبات مختلفی می باشند.

شرایط اخذ تابعیت این کشور بسیار آسان تر و سریعتر نسبت به دیگر کشورهاست به عنوان مثال :

  • ü نیاز به اثبات سوابق مدیریتی نیست
  • ü نیاز به دانش زبان انگلیسی یا فرانسه ندارد
  • ü شرط سنی ندارد
  • ü سن فرزندان تا 25 سال می باشد) فرزندان مجرد و دانشجو)
  • ü امکان اضافه نمودن والدین متقاضی و والدین همسر متقاضی به پرونده و کسب تابعیت والدین همزمان با متقاضی
  • ü تابعیت دوگانه را میپذیرد( حفظ تابعیت اصلی)
  • ü امکان سفر به 131 کشور جهان بدون نیاز به ویزا( از جمله کانادا- انگلستان – هنگ کنک- سنگاپور و کشورهای اروپایی )
  • ü معاف از مالیات بر درآمد جهت دارییهای خارجی
  • ü شرط اقامت در کشور ندارد ( تنها 5 روز در 5 سال اقامت در کشور کافیست)
  • ü تست سیتیزن شیپی ندارد و مستقیما پاسپورت اعطا خواهد شد( از زمان تشکیل پرونده تا اخذ پاسپورت فقط 4 ماه)
  • ایجاد هرگونه سرمایه گذاری بدون پرداخت مالیات به دولت

انجام سرمایه گذاری:

تابعیت و پاسپورت انتیگوآ که در مدت زمان 3 تا 5 ماه انجام خواهد شد به 3 صورت زیر امکان پذیر می باشد:

1- سرمایه گذاری و اهدا 200 هزار دلار آمریکا در NDF یا طرح توسعه ملی ( بدون بازگشت)

این مبلغ به صورت دو مرحله به دولت پرداخت خواهد شد و در ازای این مبلغ در عرض 4 ماه پاسپورت این کشور جهت متقاضی و خانواده صادر می شود.

2- خرید ملک به قیمت حد اقل 400 هزار دلار آمریکا ( و شرط  نگهداری ملک به مدت 5 سال)

3- سرمایه گذاری به مبلغ 1500000 دلار آمریکا جهت افرادی که علاقمند به راه اندازی بیزنس به صورت انفرادی یا با شرکای خود می باشند.

احتمال انجام  مصاحبه در بعضی موارد وجود دارد که جهت افراد مقیم ایران در کشور ترکیه یا ابوظبی انجام خواهد شد.

جهت اطلاعات بیشتر لطفا از طریق ایمیل یا تلفن های زیر  تماس حاصل فرمایید.

مستقیم از تهران:85312851

کانادا:4858-912-613-1

اinfo@canadacis.net

از میان برنامه های مختلف اقامت اروپا، کشور مجارستان بهترین و ارزانترین روش کسب اقامت از طریق سرمایه گذاری را ارایه می نماید. مجارستان عضو اتحادیه اروپا و شینگن می باشد  و کسانی که اقامت این کشور را کسب نمایند می توانند در حوضه اروپا به راحتی و بدون ویزا سفر و اقامت داشته باشند. مجارستان بعنوان بزرگترین مرکز توریستی منطقه و جذاب ترین کشور توریستی می باشد. متقاضیان از مزایای قابل توجه ذیل برخوردار خواهند شداین برنامه در سال 2016 تغییراتی نموده که این تغییرات به شرح زیر می باشد:

در حال حاضر پرطرفدارترین روش کسب اقامت اروپا به دلیل امنیت و بازگشت سرمایه گذاری و همچنین مدت زمان بررسی پرونده روش اخذ اقامت مجارستان می باشد

مزایای اقدام از این روش:

  • سرمایه گذاری با مبلغ بالا نیاز نمی باشد
  • مبلغ سرمایه گذاری قابل بازگشت می باشد و هیچ ریسک کم شدن مبلغ سرمایه گذاری وجود ندارد.
  • سریع بودن روند بررسی پرونده( حدود یک ماه)  و دریافت کارت اقامت
  • دریافت کارت اقامت دائم، 6 ماه پس از دریافت کارت موقت
  • امکان تحصیل، کار و تجارت  آسان در این کشور و اروپا
  • مدرک تحصیلی لازم نمی باشد
  • شرط سرمایه گذاری ندارد و انجام مصاحبه احتمالی می باشد
  • شرط زبان ندارد

شرایط سرمایه گذاری

  خرید اوراق قرضه بانکی به  مبلغ 300 هزار یورو  و ارایه به دولت به عنوان سرمایه گذاری  تحت قرارداد یکی از موسسات معتبر بانکی به  مدت 5 سال  مبلغ 300 هزار یورو سپرده کاملا معتبر و امن بوده و از طرف دولت محافظت خواهد شد تا زمان بازگشت پول که 5 سال می باشد و مبلغ 300 هزار یورو پس از مدت 5 سال بدون هیچ  سود بانکی به متقاضی استرداد خواهد شد.

شرایط متقاضی به مدت یک هفته پس از ارسال مدارک مالی  جهت اطمینان از قانونی بودن سرمایه در مجارستان بررسی خواهد شد و چنانچه نیاز به مصاحبه نباشد پس از مدت یک ماه سرمایه گذاری انجام خواهد شد و بلافاصله پس از انجام سرمایه گذاری کارت اقامت موقت 6 ماه متقاضی و همراهام صادر خواهد شد وکه پس از مدت 6 ماه این کارت اقامت به کارت دایمی تبدیل خواهد شد.متقاضی پس  ازمدت 8 سال میتواند جهت پاسپورت مجارستان اقدام نماید در حالیکه در این مدت میتواند آزادانه در کل منطقه شینگن و اروپا سفر نماید.

هزینه های دولتی اقدام از این روش شامل هزینه های بررسی پرونده بصورت زیر می باشد:

هزینه بررسی پرونده:55000 تا 65000 یورو

جهت اطلاعات بیشتر زا طریق تلفن رایگان از تهران: 85312851 یا تلفن دفتر کانادا 6139124858 تماس حاصل فرمایید.

برنامه اخذ گرین کارت دانمارک  از روش تخصصی

 .افراد واجد شرایط متقاضی  اقامت دایم و گرین کارت دانمارک در صورت کسب 100 امتیاز میتوانند در مدت زمان بسیار کوتاهی گرین کارت دانمارک را کسب نمایند.

لیست مشاغل مورد نیاز نسبت به سال گذشته تغییراتی نموده است.جهت مشاهده لیست و امتیازات لازم  اینجارا کلیک نمایید.

Denmark green card and posetive list

اخذ گرین کارت دانمارک جهت متخصصین

در برنامه اخذ گرین کارت دانمارک تغییراتی بوجود آمده که در جهت جذب متخصصین بیشتری می باشد.از جمله این تغییرات می توان به تغییر در لیست مشاغل اشاره نمود.کشور دانمارک به متخصصینی که در لیست مشاغل زیر دارای سابقه کار می باشند در صورت کسب 100 امتیاز از جدول امتیازبندی  ، گرین کارت دانمارک را اعطا می نماید. متقاضیان می بایستی به زبان انگلیسی آشنایی داشته و حتی الامکان دارای مدرک زبان آیلتس باشند.متخصصین رشته ای پزشکی و داروسازی و بهداشت و درمان نیاز به اخذ مجوز ویژه دانمارک جهت کار می باشند.گرین کارت دانمارک بصورت اقامت 3 ساله می باشد که تحت شرایطی قابل تمدید و تبدیل به پاسپورت دانمارکی می باشد.

شرایط لازم:

1-داشتن مدرک تحصیلی در هریک از مشاغل زیر( حداقل فوق لیسانس)

2- داشتن مدرک زبان آیلتس یا تافل

3- سابقه کار (حد اقل یک سال)

4-توانایی مالی کافی

Engineer

Mechanical engineer

Production engineer

Building engineer

Environmental engineer

Energy engineer

Electrical engineer

IT engineer
Doctor, dentist and veterinarian

Medical consultant

Medical doctor

Hospital doctor

Consultant doctor/chief physician

Health, healthcare and personal care

Surgical nurse

Anesthetic nurse

Nurse

Health visitor

Radiologist

Medical laboratory technologist
IT and tele communication

IT architect

Programmer and systems developer

IT consultant
Teaching in high schools, seminaries, folk high schools :

Upper secondary school teacher, natural science and physical education
Upper secondary school teacher, humanities and creative subjects
Teaching in elementary schools

Primary and lower secondary school teacher
Educational work

Pedagogue
Social pedagogue
Other academic work

Land surveyor

Pharmacist

Auditor

Business controller

financial controller

Economics and business administrator

Business analyst

Attorney

Legal counselor

Economist
Building and construction

Architectural technologist and construction manager

CLOSE
CLOSE