canadaدفتر مهاجرتی و حقوقی کپیتال اینترنشنال در کانادا هیچ گونه مشاوره، توصیه و خدماتی در زمینه پناهندگی در کانادا یا روشهای غیر قانونی ورود به کانادا نداشته و ندارد.همواره توصیه ما  ، اقدام از روشهای قانونی کسب اقامت دایم کاناداست. از عدم پاسخگویی به ایمیلها و سوالا ت شما  در این زمینه پوزش میطلبیم.

جهت بررسی شرایط قانونی  اقدام جهت اقامت دایم کانادا با ما تماس حاصل فرمایید.

+613-912-4858

www.canadacis.net

canadaبدنبال روی کار آمدن دولت جدید حزب لیبرال کانادا و انعطاف پذیری و شفقت این دولت به رهبری آقای جاستین ترودو و همچنین روی کار آمدن وزیر جدید مهاجرت آقای جان مک کالم که  انصافا از بهترین وزرای این دوره هستند، تغییر و تحولات زیادی در امور مهاجرت کانادا بوجود امده است. از جمله وعده انتخاباتی وارد کردن 35000 نفر پناهنده به کانادا که عمدتا اتباع سوری می باشند.

این وعده انتخاباتی در عرض 6 ماه هم عملی شد و دولت کانادا35000 نفر آواره سوری را وارد نمود و همزمان  از مردم کانادا در خواست کمک و همیاری نمود.مردم هم از هیچ کمکی دراین راستا دریغ ننمودند و همچنان درگیر کمک رسانی به سوریها می باشند.

اما واقعیت های نمایان این واقعه اینست که از طرفی دولت لیبرال به خاطر این اقدام و به دلیل بالا بودن نرخ بیکاری، تورم، پایین رفتن ارزش دلار کانادا، رکود اقتصادی و بالا رفتن قیمت مسکن و هزاران مشکلات دیگر از طرف احزاب مقابل ،خصوصا محافظه کاران تحت فشار شدیدی می باشد و حتی زیر ذره بین این حزب می باشد. بنابراین این قبیل مشکلات عمدتا روی تصمیم گیری این حزب و امور مهاجرت هم تاثیر خودرا وارد نموده. دولت همچنان مسیول تامین مسکن، بیمه درمانی؛ مایحتاج روزانه ، تحصیل وو تامین شغل این پناهندگان می باشد و حتی دیگر ظرفیت وارد کردن پناهندگان بیشتری را ندارد.د رحالیکه نرخ بیکاری هم افزایش یافته.

این در حالیست که متوجه شده ایم متاسفانه در ایران و کشورهای اطراف عده ای سود جو- عمدتا دفاتر هواپیمایی جدیدا تنها جهت منافع شخصی ، با وعده پناهندگی در کانادا مبالغی هنگفت مطالبه می نمایند و ملت را با سراب زندگی در کانادا به گودال نادانی پرتاپ مینمایند.

لازم میدانیم گوشزد کنیم به دلایل بالا و بسیاری دلایل دیگر پای این افراد( اتباع ایرانی- افغانی ) به کانادا نخواهد رسید و در فرودگاه دیپورت خواهند شد.افسرها مهاجرت جلوی دربهای  ورودی راهروی هواپیماها در انتظار مسافرین ، پاسپورتها را چک میکنند و حتی اجازه خروج از هوایپما به این افراد داده نخواهد شد و بلافاصله به کشور مبدا دیپورت خواهند شد. بعضا اگر افرادی هم موفق شوند و از راههای دیگری وارد شوند در صورت ارایه کیس پناهندگی واقعی بعضا تا 5 سال در انتظار رای دادگاه می مانند و دراین مدت اوقات خوشی در انتظارشان نخواهد بود.( تازه اگر کیس شان رجکت شود بعد از 5 سال دیپورت خوهند شد)

اولویت کیسهای پناهندگی برای اتباع غیر سوری ، با افراد همجنسگرا و افراد سیاسی است که خوشبینانه 3 سال تا دریافت جواب دادگاهدر انتظار میمانند.د رحال حاضر حدود 250000 ایرانی سرگردان در ترکیه هستند که منتظر رای و جواب سازمان ملل هستند.

بنابراین این هشدارها را جدی بگیرید و به افراد ناشناس اعتماد نکنید. جهت اطمینان از امور مهاجرت خود به چند نکته زیر توجه نمایید.

1- اول از همه درخواست کنید به شما قرارداد بدهند و شخص طرف قرارداد شما می بایستی یا وکیل رسمی در کانادا باشد یا مشاور با تجربه و عضو انجمن مشاورین کانادا باشد. جهت چک کردن صحت این موضوع قبل از امضای قرار داد یا هیچ پرداختی ، لطفا به لینکهای زیر مراجعه نمایید و شخص مورد نظرتان را چک کنید. لینک دوم توضیحات و هشدار اداره مهاجرت کانادا در مورد این اشخاص می باشد.قرارداد می بایستی مطابق با ضوابط درج شده انجمن باشد.

https://www.iccrc-crcic.ca/home.cfm

http://www.cic.gc.ca/english/information/representative/index.asp

2- به وب سایت شخصی طرف قرارداد مراجعه و درباره شخص طرف قرارداد مطالعه فرمایید.

www.canadacis.net

3- از سوابق شخص طرف قرارداد در گوگل مطالعه فرمایید.

https://www.google.ca/

4- از هر وسیله ای برای تحقیق در مورد شخص طرف قرارداد دریغ ننمایید. متاسفانه عده ای تازه وارد به امور مهاجرت ادعاهای کذب و سوابق غیر واقعی برای خود منظور میکنند و باعث و بانی رجکت شدن پرونده ها به دلیل ندانم کاری و نداشتن تجربه کاری میشوند.سابقه وکیل یا یا مشاور مهاجرتی به راحتی از طریق ویدیوها- عکسها  ووب سایتها قابل تحقیق می باشد.

5- نکته مثبت کارکردن با مشاور مهاجرتی در کانادا که عضو انجمن مشاورین کانادایی باشد این است که در صورت بروز هر نوع مشکلی به راحتی میتوایند از طریق وب سایت زیر شکایت نامه خودرا ارسال نموده و پیگیری نمایید و حتی مبالغ پرداختی تان را مطالبه نمایید.

https://www.iccrc-crcic.ca/home.cfm

جهت کسب اقامت دایم کانادا روشهای قانونی را انتخاب کنید و زندگی خود و خانواده تان را بازیچه دست افراد منفعت طلب نکنید.حتی اگر واجد شرایط نباشید سعی کنید که شرایط خودرا از نظر وضعیت زبان- وضعیت مالی- سابقه کاری تقویت نمایید دیر رسیدن به کانادا به  مراتب بهتر از به گودال افتادن توسط افراد سود جو میباشد.

جهت بررسی شرایط خود از روشهای مهاجرت قانونی میتوانید به وب سایت ما مراجعه نمایید و فرم ارزیابی را تکمیل نمایید.

www.canadacis.net

tel:+1-613-612-4858

Tehran: 021-85312851

پاسپورت و تابعیت کشور انتیگوآ

تنها کشور جهان که میشود پاسپورت آنرا در عرض 4 ماه بدست آورد

برنامه اقامت و تابعیت کشور انتیگوا از سال 2012 تا کنون آغاز شده و دارای طرفداران و متقاضیان خارجی  بسیاری می باشد. دلیل استقبال متقاضیان این برنامه شرایط بسیار آسان و سریع این برنامه می باشد.

منطقه جغرافیایی:

جزیره آنتیگوا و باربادو همجوار با جزایر سنت کیتس و نویس واقع در اقیانوس اطلس دریای کاراییب می باشد. مدت پرواز از این جزیره تا ایالت  فلوریدا در آمریکا حدودا یک ساعت و نیم  می باشد.

جمعیت:

90500 نفر می باشد

زبان رسمی:

زبان رسمی این کشور انگلیسی( بریتیش) می باشد.

مذهب: مسیحی و دیگر ادیان

نوع حکومت: پادشاهی و تحت تابعیت ملکه انگلیس ( استقلال یافته ) و نوع پارلمانی

نوع تابعیت و پاسپورت:

امکان سفر به 131 کشور جهان بدون نیاز به ویزا (  شامل کشورهای- کانادا- انگلستان- هنگ کنگ –سنگاپور و کشورهای اروپایی و دیگر کشورها)

انتیگوآ دارای  دانشگاههای متعدد  امریکایی در زمینه رشته های پزشکی و پرستاری و پیراپزشکی می باشد.

دانشجویان این دانشگاهها می توانند از مزایای اسکولارشیپ- کمک هزینه تحصیلی و مزایای دیگر استفاده نمایند.فارغ التحصیلان این دانشگاهها می توانند به راحتی  از کشورهای کانادا و امریکا پیشنهاد شغلی دریافت نموده و اقامت دایم  این کشورها را بدست بیاورند.

سیستم بانکی:

 سیستم بانکی  کاملا امن وپیشرفته ای  در این کشور می باشد و بانکهای معروف کانادایی – انگلیسی و بین المللی  از جملهCIBC-RBC- SCOTIA BANK    در این کشور دارای شعبات مختلفی می باشند.

شرایط اخذ تابعیت این کشور بسیار آسان تر و سریعتر نسبت به دیگر کشورهاست به عنوان مثال :

  • ü نیاز به اثبات سوابق مدیریتی نیست
  • ü نیاز به دانش زبان انگلیسی یا فرانسه ندارد
  • ü شرط سنی ندارد
  • ü سن فرزندان تا 25 سال می باشد) فرزندان مجرد و دانشجو)
  • ü امکان اضافه نمودن والدین متقاضی و والدین همسر متقاضی به پرونده و کسب تابعیت والدین همزمان با متقاضی
  • ü تابعیت دوگانه را میپذیرد( حفظ تابعیت اصلی)
  • ü امکان سفر به 131 کشور جهان بدون نیاز به ویزا( از جمله کانادا- انگلستان – هنگ کنک- سنگاپور و کشورهای اروپایی )
  • ü معاف از مالیات بر درآمد جهت دارییهای خارجی
  • ü شرط اقامت در کشور ندارد ( تنها 5 روز در 5 سال اقامت در کشور کافیست)
  • ü تست سیتیزن شیپی ندارد و مستقیما پاسپورت اعطا خواهد شد( از زمان تشکیل پرونده تا اخذ پاسپورت فقط 4 ماه)
  • ایجاد هرگونه سرمایه گذاری بدون پرداخت مالیات به دولت

انجام سرمایه گذاری:

تابعیت و پاسپورت انتیگوآ که در مدت زمان 3 تا 5 ماه انجام خواهد شد به 3 صورت زیر امکان پذیر می باشد:

1- سرمایه گذاری و اهدا 200 هزار دلار آمریکا در NDF یا طرح توسعه ملی ( بدون بازگشت)

این مبلغ به صورت دو مرحله به دولت پرداخت خواهد شد و در ازای این مبلغ در عرض 4 ماه پاسپورت این کشور جهت متقاضی و خانواده صادر می شود.

2- خرید ملک به قیمت حد اقل 400 هزار دلار آمریکا ( و شرط  نگهداری ملک به مدت 5 سال)

3- سرمایه گذاری به مبلغ 1500000 دلار آمریکا جهت افرادی که علاقمند به راه اندازی بیزنس به صورت انفرادی یا با شرکای خود می باشند.

احتمال انجام  مصاحبه در بعضی موارد وجود دارد که جهت افراد مقیم ایران در کشور ترکیه یا ابوظبی انجام خواهد شد.

جهت اطلاعات بیشتر لطفا از طریق ایمیل یا تلفن های زیر  تماس حاصل فرمایید.

مستقیم از تهران:85312851

کانادا:4858-912-613-1

اinfo@canadacis.net

تکمیل ظرفیت برنامه استان کبک در گروه خود اشتغالی هم اعلام شد.این برنامه که اول ماه آوریل باز شده بود با ظرفیت ۵۰ پرونده تکمیل و موقتا تا سال۲۰۱۶ بسته شده.برنامه نیروی متخصص استان کبک با ظرفیت ۶۳۰۰ پرونده که بنابود در اکتبر سال ۲۰۱۵ اقدام به پذیرش پرونده نماید ظاهرا تا سال نو میلادی به تعویق افتاده.قرار است تغییرات جدی در نحوه جذب مهاجر از این روش بعمل اید.لیست شماغل مورد نیاز تغییری نخواهد کرد.جهت مشاهده لیست مشاغل ضروری و امتیازات به قسمت مربوط به کبک در وب سایت ما مراجعه نمایید.

اقامت کانادا از روش خوداشتغالی فدرال و استان کبک passport 123

خود اشتغالی یکی از روشهای کسب اقامت دایم کانادا جهت افرادیست که علاقمند به کارکردن برای خودشان و مطابق با تخصص خودشان می باشند.فرد خود اشتغال می بایستی:

دارای سابقه مرتبط با امور فرهنگی، کشاورزی یا ورزشی باشد.فردی که از روش خود اشتغالی اقدام می نماید می بایستی دارای سوابق چشمگیر و رتبه های عالی در سطح بالا باشد.مثلا ورزشکارانی که دارای مدال قهرمانی می باشند ، یا هنرمند موفق یا مدیر مزرعه کشاورزی که سوابق موفقیت آمیزی داشته است.کشور کانادا به این گونه افراد موفق این امکان را خواهد داد تا جهت اقامت دایم کانادا اقدام  نمایند.در این روش نیاز به هیچ گونه سپرده یا سرمایه گذاری اولیه نمی باشد.

شرایط لازم:

  • داشتن حد اقل دو سال سابقه کار مرتبط در 5 سال اخیر
  • کسب 35 امتیاز از جدول امتیاز بندی
  • ارایه عدم سو پیشینه و سلامت جسمانی

 

 

موارد امتیاز بندیحد اکثر امتیازات
سطح تحصیلات تا دکتری25
سابقه کار35
سن10
توانایی در زبان انگلیسی یا فرانسه24
انطباق پذیری6

 

 

 

 

جهت اطلاعات بیشتر به صفحه مربوطه  در وب سایت ما مراجعه نمایید.تلفن رایگان از ایران 85312851

CLOSE
CLOSE