تغییرات جدید سیستم اکسپرس اینتری  اوریل EE2017

برنامه امتیاز بندی سیستم اکسپرس اینتری نسبت به سال قبل تغییرات مقبتی داشته که به نوعی به نفع متقاضیان این گروه  می باشد :

1- امتیاز داشتن پیشنهاد کاری در NOC گروه A-O-B  به 50 رسیده

2- امتیاز داشتن پیشنهاد کاری در NOC گروه OO  به 200 رسیده

-3  پیشنهاد کاری می بایستی حد اقل یک سال باشد از زمانی که شما کارت اقامت دایم تان را دریافت مینمایید.

4- امتیاز تحصیل در کانادا جهت 1 سال یا 2 سال تحصیل 15 امتیاز شده جهت 3 سال تحصیل به بالا 30 امتیاز

5- مدت زمان تکمیل پرونده از زمان اقدم تا  ارسال پرونده اقامتی از 60 رزو به 90 روز تغییر کرده

6- LMIA یا تاییدیه اداره کار جهت برخی مشاغل و پشنهادهای شغلی نیاز نمی باشد.بیشتر شامل افرادیست که در حال حاضر در کانادا مشغول به کار می باشند و ویزای کاری داشته باشند.

7- همچنان داشتن  مینیمم 1 اسال سابقه کاری مفید شرط اول این برنامه می باشد.

طبق اعلام سایت رسمی اداره مهاجرت مدت زمان اقدام از این روش 6 ماه می باشد.

WWW.CIC.GC.CA

جهت اطلاعات بیشتر به وب سایت ما مرجعه نمایید.

WWW.CANADACIS.NET

دفترمهاجرتی و حقوقی  فریبا نامورراد

کارشناس رسمی مهاجرت R416239

4Atlantic Immigration Pilot Program (AIPP)

برنامه جدید جذب نیروی متخصص  در کانادا

برنامه پذیرش مهاجر اتلانتیک

این برنامه از اوایل ماه مارس سال 2017 آغاز خواهد شد.

این برنامه مخصوص نیروی ماهر یا دانشحویان بین المللی که در کانادا فارغ التحصیل شده اند و مایلند در استانهای نیو برانزویک، نیوفاندلند و لبدور، نوا اسکوشیا، و پرینس ادوارد ایلند اقامت دایم داشته باشند، میباشد. برای ارائه درخواست خود لازم است از یک کارفرمای مشخص در یکی از این استانها، نامه دعوت به کار داشته باشید. 2000 متقاضی در سال 2017 در این برنامه پذیرفته خواهند شد.

 

canada_map2چه افرادی برای این برنامه واجد شرایط هستند

دو برنامه برای نیروی ماهر وجود دارد:

–  برنامه نیروی بسیار متخصص

– برنامه نیرو ی متخصص سطح متوسط

  یک برنامه نیز برای فارغ التحصیلان دانشگاههای کانادا وجود دارد

(فارغ التحصیلان دانشگاههای کانادا)

سابقه کار، تحصیلات و پیشنهاد شغلی که نیاز است بستگی به این دارد که افراد برای کدام یک از این دو برنامه درخواست می دهند. سایر شرایط یکسان است.

سابقه کار برای نیروی کار ماهر:

  • لازم است سابقه کار به مدت حداقل یک سال ( مجموعا 1560 ساعت یا 30 ساعت در هفته) در سه سال گذشته باشد.
  • سابقه کار می تواند به صورت تمام وقت، نا مستمر، یا پاره وقت باشد ولی باید مجموعا 1560 ساعت باشد.
  • سابقه کار باید در یک زمینه شغلی باشد ولی فرد می تواند کارفرمایان مختلفی داشته باشد. سابقه شغلی که از طریق کار دواطلبانه کسب شده و حقوق دریافت نکرده باشید، جزو این ساعات محاشبه نمی شوند.
  • شغل مورد نظر باید در سطح 0, A, B, C در جدول مشاغل ملی NOC باشد.
  • سابقه شغلی می تواند در داخل یا خارج از کانادا تحصیل شده باسد.

فارغ التحصیلان دانشگاههای کانادا

این افراد نیازی به داشتن سابقه کاری ندارند.

افرادی که به عنوان نیروی کار متخصص درخواست می دهند باید یک سال سابقه کار در سطوح 0 یا A یا B  داشته باشند. افرادی که به عنوان نیروی کار با تخصص سطح متوسط درخواست می دهند باید یک سال سابقه کار درسطح C  داشته باشند.

تحصیلات

  • مدرک تحصیلی از کانادا (دیپلم دبیرستان) یا مدرک دانشگاهی

یا

  • مدرک یا دیپلم یا گواهی تحصیلی یا تجاری از خارج از کانادا که توسط یک سازمان ارزیابی مدارک تحصیلی Educational Credential Assessment ، ارزیابی و معادل سازی شده باشد که نشان می دهد این مدرک تحصیلی معتبر بوده و مشابه مدرک تحصیلی در کانادا می باشد. این گزارش باید در کمتر از 5 سال قبل تهیه شده باشد.

فارغ التحصیلان دانشگاههای کانادا

  • فارغ التحصیلان دانشگاههای کانادا باید دارای مدرک تحصیلی، دیپلم، گواهی یا اعتبارنامه تجاری از یک دانشگاه معتبر دولتی در استان های آتلانتیک باشند. طول مدت تحصیل باید حداقل دو سال بوده باشد.
  • باید برای مدت حداقل دو سال دانشجوی تمام وقت در کانادا باشند.
  • در 12 ماه قبل از ارائه درخواست خود، فارغ التحصیل شده باشند.
  • 16 ماه در ظرف دو سال گذشته قبل از فارغ التحصیلی در یکی از استانهای اتلانتیک زندگی کرده باشند
  • دارای ویزا یا اجازه کار، تحصیل یا آموزش در کانادا باشند.
  • این مدرک تحصیلی نمی تواند کاملا صرف دوره آموزشی زبان انگلیسی یا فرانسوی شده باشد ولی دوره آموزشی زبان میتواند نیمه یا کمتر از نیمه آن را تشکیل دهد. همچنین این مدرک تحصیلی نمی تواند از دوره های آموزشی راه دور برای بیش از نیمه ی دوران تحصیل اخذ شده باشد.
  • اگر برای ادامه تحصیل خود در کانادا از کشور خود بورس تحصیلی گرفته اید که بواسطه آن باید بعد از فارغ التحصیلی به کشور خود مراجعت کنید نمی توانید در این برنامه شرکت کنید.

نکته: از آغاز مارس 2017، اگر یک موقعیت شغلی سریعا گرفته شود، کاندیداها می توانند برای ویزای کار موقت درخواست بدهند. اگر کارفرمای آینده شما مایل باشد که شما اول برای ویزای کار موقت درخواست بدهید،  می بایست در ظرف 90 روز از ارسال درخواست خود برای اقامت دائم درخواست بدهید.

پیشنهاد شغلی

  • پیشنهاد شغلی شما باید از یک کارفرمای مشخص در استانهای اتلانیک شامل نیو برانزویک، نیوفاندلند، نوا اسکوشیا، یا پرینس ادوارد ایلند باشد.
  • پیشنهاد شغلی باید دائمی باشد.
  • توسط استان مربوطه بررسی شود ( جزییات بیشتر در مورد مراحل تایید در اوایل ماه مارس در اختیارتان قرار خواهد گرفت).
  • پیشنهادهای شغلی برای نیروی بسیار متخصص باید جزو سطوح 0 یا Aیا B  باشد و حداقل یک سال مدت داشته باشد.
  • پیشنهادهای شغلی برای نیروی نیمه متخصص باید جزو سطوح 0 یا Aیا B  یا c  و دایمی باشد.
  • پیشنهاد شغلی فارغ التحصیلان کانادا باید در سطوح 0 یا Aیا B  یا c  باشد و حداقل برای یک سال مدت داشته باشد.
  • لزومی ندارد که پیشنهاد شغلی شما در زمینه سابقه شغلی شما باشد ولی باید شرایط موزد نیاز برای آن شغل را دارا باشید. این شرایط در NOC آمده است.
  • کارفرما لازم نیست که دارای ارزیابی تاثیر مارکت نیروی کار Labour Market Impact Assessmentباشد. می توانید با استان مورد نظرتان تماس بگیرید و مطلع شوید چه کارفرمایانی تحت این برنامه افراد را استخدام می کنند.
  • New Brunswick
  • Newfoundland and Labrador
  • Nova Scotia
  • Prince Edward Island

زبان

  • برای پذیریش در این برنامه باید دارای حداقل نمره 4 در امتحان زبان Canadian Language Benchmarks برای انگلیسی و Niveaux de compétence linguistique canadiens برای فرانسوی باشید.
  • یا در یک آزمون معتبر زبان شرکت کنید و نشان دهید که در سطح مورد نظر در مهارتهای زبانی: گفتار، شنیدار، خواندن و نوشتن مهارت کافی دارید. نتیجه این آزمون باید کمتر از دو سال از زمانی که درخواست خود را ارائه میدهید، تحصیل شده باشد.

اثبات دارایی مالی

لازم است ثابت کنید که برای اقامت خود و خانواده تان بعد از مهاجرت نقدینگی کافی دارید.  میزان این نقدینگی به تعداد افراد خانواده شما بستگی دارد حتی اگر آنان  با شما مهاجرت نمی کنند. بهرحال شما لازم نیست این مدرک را ارائه نمایید اگر با ویزای کار معتبر در کانادا کار و زندگی می کنید.

تلفن رایگان ا زایران:85312851

وب سایت:

www.canadacis.net

کانال تلگرام:

https://t.me/FARIBA_NAMVAR

INVESTMENTطرح جدید اقامتی کانادا جهت استعدادهای پیشرفته

دولت کانادا در برنامه اقتصادی پاییز امسال طرح تازه ای برای جذب استعدادهای جهانی پیشنهاد کرده است. تحت این برنامه زمان بررسی و اعطای ویزا و اجازه کار برای استعدادهای جهانی به دوهفته کاهش خواهد یافت. این برنامه برای کمک به شرکتهای کانادایی و چند ملیتی که در کانادا مشغول به فعالیت هستند ارائه شده است تا آنها بتوانند نیروی متخصص مورد نیاز خود را سریعا جذب کنند.  این برنامه مورد استقبال شرکتهایی چند میلیارد دلاری که در بخش تکنولوژی فعالیت دارند، قرار گرفته است. جذب سریع استعدادهای جهانی به این شرکتها کمک می کند که در رقابت جهانی برنده باشند. به گفته شورای تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات کانادا ، این کشور به 200000 نیروی متخصص بیشتر در این بخش تا سال 2020 نیاز دارد. هدف دولت رفع این نیاز در سالهای آتی می باشد.

علاوه بر این برنامه، دولت قصد دارد برنامه دیگری معرفی کند که در آن افرادی که برای مشاغل کوتاه مدتی که کمتر از 30 روز در سال هستند، یا افراد آکادمیکی که مدت کوتاهی در کانادا میمانند، نیاز به گرفتن ویزا نداشته باشند. این برنامه به هدف تسهیل تبادل نیروی کار بین شرکتها، تبادل اساتید یا ورود متخصصان برای مدت خیلی کوتاه ارائه می شود.

canadian_passportدولت همچنین 218 میلیون دلار ظرف 5 سال به سازمانهای سرمایه گذاری جدیدی که بتوانند سرمایه گذاران خارجی را جذب کنند، پرداخت مینماید.

“کانادا کانون سرمایه گذاری” سازمان جدیدی خواهد بود که کانادا را به عنوان یک انتخاب مناسب برای سرمایه گذاری تبلیغ می کند. این سازمان با وزارت امور جهانی، خدمات کمیسونر تجاری کانادا و وزارت نوآوری، علوم و توسعه اقتصادی کانادا همکاری میکند.

 این برنامه که اصطلاحا استارت آپ نامیده میشود از سریعترین روشهای مهاجرت به کانادا جهت متخصصین می باشد.

جهت اطلاعات بیشتر رزومه خود را به ایمیل زیر ارسال یا فرم اریابی را تکمیل نمایید.

دفتر مهاجرتی فریبا نامورراد- کارشناس رسمی مهاجرت

تلفن مستقیم از تهران:85312851

کانادا:4858-912-613

به کانال تلگرام ما بپیوندید

https://telegram.me/FARIBA_NAMVAR

www.canadacis.net

اصلاحات در برنامه “ورود سریع”: پاییز good-news-300x2002016

از 19 نوامبر 2016 در برنامه “ورود سریع” تغییرات مثبتی حاصل شده است تا افراد واجد شرایط ازجمله آنانی که قبلا در کانادا تحصیل کرده اند، افراد متخصص، با تجربه و با استعدادی که به کشور کانادا در بازار جهانی قدرت می بخشند، بتوانند سریعتر به کانادا بیایند. افرادی که با مهارتها و تجارب خود قادرند به جامعه و اقتصاد کانادا کمک کنند، شغل آفرینی کنند، ونوآوری و خلاقیت داشته باشند . برنامه “ورود سریع” تا 19 نوامبر 2016 به شیوه فعلی خود خواهد بود.

قبل از 19 نوامبر 2016

پیشنهاد شغلی

سیستم رده بندی جامع ورود سریع (CRS) 600 امتیاز به افرادی که داری پیشنهاد شغل دائمی که در لیست مشاغل بازار کار Labour Market Impact Assessment (LMIA) وجود دارد، اختصاص میدهد.

تحصیلات

برنامه ورود سریع تنها به تحصیلاتی که با استاندارد کانادایی معادل سازی شده باشد، امتیاز می دهد. هیچ امتیاز خاصی برای افرادی که قبلا در کانادا تحصیل کرده اند در نظر گرفته نشده است.

ارائه درخواست

بعد از دریافت نامه ی ما برای ارائه درخواست اقامت دائم خود، کاندیدا 60 روز وقت دارد که مدارک کامل از جمله گواهی عدم سوء پیشینه و آزمایشات پزشکی خود را برای ما ارسال نماید.

بعد از 19 نوامبر 2016

پیشنهاد شغلی

WORKERSاز روز 19 نوامبر 2016 به بعد امتیازات CRS برای پیشنهاد شغلی به سه شکل تغییر خواهند کرد:

امتیاز به پیشنهادات شغلی برای کاندیداهای واجد شرایطی داده می شود که دارای اجازه کار می باشند ولی الزاما شغل ایشان در لیست Labour Market Impact Assessment (LMIA) وجود ندارد. افراد بسیاری در کانادا دارای اجازه کار مشاغل موقتی هستند که این مشاغل در لیست LIMIA  وجود ندارد. اگر ایشان بخواهند اقامت دائم کانادا را بگیرند، دیگر لازم نیست شغلشان در این لیست  باشد تا بتوانند امتیاز پیشنهاد شغلی را از CRS  کسب کنند. این شامل کاندیداهایی می شود که تحت قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی، تحت قراردادهای  فدرالی-استانی، Mobilité Francophone، یا تبادل نیروی کار در شرکتها در کانادا مشغول به کار هستند. معذالک، این افراد باید حداقل یک سال سابقه کار با همان کارفرمایی که به ایشان پیشنهاد شغلی داده است را دارا باشند.

مدت پیشنهاد شغلی باید حداقل برای یک سال بعد از دریافت اقامت دائم باقی باشد.

با تغییر مدت زمان شغل پیشنهادی از دائمی به یک سال، کاندیداهای بیشتری که با قراردادهای موقت مشغول به کار هستند قادر خواهند بود برای درخواست اقامت دائم اقدام کنند.

امتیاز پیشنهاد شغلی کاهش می یابد

50 امتیاز به کاندیداهایی داده میشود که دارای یک پیشنهاد شغلی معتبر از جمله مشاغل 0 یاA  یا B در دسته بندی مشاغل ملی (NOC) باشند. 200 امتیاز به افرادی داده می شود که دارای یک پیشنهاد شغلی معتبر از مشاغل رده 00  در NOC  باشند.

تحصیلات

از 19 نوامبر 2016 امتیازات CRS برای مدارک تحصیلی که در کانادا اخذ شده اند به نحو ذیل خواهد بود:

امتیازات برای مدارک بالاتر از دیپلم دبیرستان

CRS 15 امتیاز برای مدارک یا گواهینامه تحصیلی یکساله یا دوساله و 30 امتیاز برای مدارک تحصیلی سه ساله و بیشتر و  همچنین 30 امتیاز برای فوق لیسانس و یا دکتری که حداقل یک سال تحصیلی طول کشیده باشند اعطاء می کند. این تغییرات برای افرادی که قبلا در کانادا تحصیل کرده اند، موقعیت بهتری برای اقامت دائم در کانادا فراهم می کند.

ارائه درخواست

از 19 نوامبر 2016 به درخواستها به نحو ذیل رسیدگی خواهد شد:

کاندیداهایی که نامه برای ارائه درخواست اقامت دائم خود دریافت کرده اند می توانند ظرف 90 روز درخواست خود را ارسال نمایند.  تغییرات جدید زمان بیشتری به متقاضیان برای تکمیل مدارک خود می دهد.

تلفن رایگان از تهران:85312851

لطفا فرم ارزیابی را تکمیل و ارسال فرمایید.

کپیتال اینترنشنال ایمیگریشن

طیق اعلام رسمی وب سایت  مهاجرت و شهروندی کانادا از 11 ماه ژوین امسال  قانون C- 24  به اجرا در خواهد آمد و فرمهای متقاضیان تحت قانون جدید تهیه شده است. افراد متقاضی دریافت پاسپورت کانادا و شهروندی این کشور ، می بایستی شرایط زیر را دارا باشند:

1- حضور فیزیکی در کانادا به  مدت 4 سال از یک دوره 6 ساله و 

2- حضور فیزیکی حداقل 183 روز از هر سال در کانادا 

مدت زمان وحضور در کانادا تحت ویزای دانشجویی و یا کاری جزو این مدت زمان به حساب نمی آید و مدت زمان قبل از دریافت کارت اقامت دایم  کلا  جزو مدت اقامت نیست و به حساب نمی آید.

در صورت اثبات رابطه و یا فعالیت شهروندان کانادا  با گروههای تروریستی حق شهروندی این افراد منقضی شده و  پاسپورت این افراد باطل می گردد.

در صورت عدم صداقت یا تقلب در کسب شهروندی  کانادا یک سال زندان و از 1000 تا 100000 دلار جریمه نقدی شامل فرد متخاطی خواهد شد.

اصل خبر:www.cic.gc.ca

برنامه جدید نیروی متخصص مانیتوبا که  به تازگی از طرف دولت این استان اعلام شده به متقاضیان نیروی متخصص این اجازه را خواهد داد که از این طریق و با کسب امتیازات لازم موفق به کسب اقامت دایم کاناداشوند.MANITOBA

متقاضیان این برنامه می بایستی دارای سابقه کار ، دانش زبان انگلیسی و فرانسه باشند و دیگر شرایط لازم را داشته  باشند تا بتوانند در این برنامه امتیاز لازم را بدست بیاورند. این برنامه ابتدا بصورت انلاین و ثبت نام در سیستم انجام خواهد شد و پس از طی شدن مراحل اولیه ارسال مدارک و دیگر کارهای مربوط به کسب اقامت انجام خواهد شد. داشتن پیشنهاد شغلی در این برنامه ضروری نیست گرچه بابت انطباق پذیری امتیاز بالاتری خواهید گرفت.

داشتن یک نامه  مشروح  به صورت اظهار علاقمندی  با اطلاعات مکفی در باره  زندگی و کار   در مانیتوبا شرط لازم و ضروری شرکت در این برنامه می باشد.متقاضی می بایستی علاقمندی خود به کار و زندگی در استان را اثبات نماید. چنانچه اطلاعات وارد شده در سیستم انلاین مغایر با حقیقت باشد احتمال محرومیت از مهاجرت  دور از ذهن نیست.

کپیتال اینترنشنال آمادگی دارد تا در زمینه تهیه طرح اقامتی و کسب اقامت کانادا در این زمینه یاری رساند.

لطفا در صورت علاقمندی رزومه خودرا به ایمیل ما ارسال نمایید . موضوع ایمیل را مانیتوبا ذکر کنید.

info@canadacis.net

در آخرین نوبت ارسال دعوتنامه جهت متقاضیان سیستم اکسپرس اینتری که اوایل ماه آوریل انجام شده دیده  شده که افرادی حتی با داشتن 480 امتیاز موفق به دریافت دعوتنامه شده اند بدون اینکه دارای پیشنهاد شغلی باشند.بله این موضوع فقط در مورد افرادی صدق می کند که دارای تجربه کاری و یا تحصیل در کانادا بوده اند.در غیر epاینصورت بدون داشتن پیشنهاد شغلی امکان قبولی از این روش نیست ، مگر اینکه شخص دارای سرتیفیکیت از یکی از استانهای کانادا باشد یا همانطور که گفتیم سابقه تحصیل یا کار در کانادا داشته باشد. اولین گروه مهاجرین سیستم اکسپرس اینتری که ماه ژانویه اقدام نموده اند وارد کانادا شدند.این اولین بار پس از حدود 15 سال در تاریخ مهاجرت کاناداست که افراد از روش اسکیل ورکر پس از 3 ماه  از اقدام اولیه موفق به دریافت کارت اقامت دایم می شوند.

CLOSE
CLOSE