بازگشایی برنامه اقامت ولدین شامل  پدران، مادران، و یا پدر بزرگان و مادر بزرگان از تاريخ سوم ژانويه family2017 .

اداره مهاجرت کانادا اعلام نمود از تاریخ سوم ژانویه 2017 درخواست متقاضيان واجد شرایطی که دارای کارت قامت دایم کانادا یا پاسپورت کانادایی هستند و شهروند کانادا هستند میتوانند  براي كسب اقامت دائم براي پدران، مادران و یا پدر بزرگان و مادر بزرگان خود به منظور کسب اقامت دائم کانادا اقدام كنند و کفیل آنها شوند، . سهمیه پذیرش درخواست برای سال 2017 این برنامه مهاجرتی تعداد 10000 درخواست می باشد.

همه ساله این ظرفیت پس از مدت 5-4 روز پس از بازگشایی تکمیل و بسته خواهد شد به دلیل اینکه تعداد متقاضیان این برنامه خیلی بیشتر از ظرفیت اعلام شده میباشند.

جنانچه شما هم از متقاضیان واجد شرایط این برنامه می باشید می بایستی هرچه سریعتر جهت جمع آوری مدارک و تشکیل پرونده اقدام نمایید.

جهت مشاهده شرایط لازم و بررسی وضعیت خود به وب سایت ما در زیر مراجعه فرمایید.

www.canadacis.net

info@canadacis.net

اصل خبر در لینک زیر:

www.cic.gc.ca

canadian-flags-flying-outside-a-building-in-washington-dc-eyy3c5بدنبال  نشست سران امورخارجه ایران و کانادا در نیویورک که روز گذشته 2 مه انجام شد،

احتمال اینکه  دولتهای ایران و کانادا پس از  3سال قطع روابط دیپلماتیک مجددا اقدام به بازگشایی سفارت خانه ها در اتاوا و تهران نمایند زیاد شده..

در صورت باز شدن سفارت کانادا در تهران متقاضیان  اقدام جهت ویزای دانشجویی، ویزای توریستی و بازدید از خانواده در تهران میتوانند نسبت به انجام انگشت نگاری و ارسال تقاضا نامه اقدام نمایند. و نیازی به سفر به ترکیه نمی باشد.

به هر حال هنوز جزییات  مذاکرات اعلام نشده . در صورت باز شدن سفارتها و تسهیل  خدمات کنسولگری در ایران و کانادا جهت متقاضیان  و ایرانیان ساکن کانادا اطلاع رسانی خواهیم نمود .

Iran-Embassy-Building-Plackجهت اطلاعات بیشتر مهاجرت به وب سایت ما مراجعه فرمایید.

www.canadacis.net

student2
مهلت ثبت نام ترم پاییز 2016 جهت مقاطع دبیرستانی در کانادا و اقامت 5 ساله والدین د رکانادا
مهلت ثبت نام در دبیرستانهای بین المللی در کانادا جهت دانش آموزان برای ترم پاییز امسال فقط تا اردیبهشت امسال ادامه دارد .ترم جدید سال تحصیلی درسپتامبر سال 2016 آغاز خواهد شد.دانش آموزان کلیه مقاطع تحصیلی بعضا کلاس 9 تا 12 می توانند هم اکنون جهت ثبت نام در این ترم اقدام نمایند. دانش آموزانی که دارای پذیرش تحصیلی از دبیرستان می باشند می توانند جهت ویزای تحصیلی کانادا اقدام نمایند.

دفتر حقوقی و مهاجرتی کپیتال اینتر نشنال جهت والدین این دانش آموزان ویزای مالتیپل 5 ساله تهیه و با ارایه سرویسهای مهاجرتی امکان اخذ اقامت 5 ساله موقت والدین را جهت زندگی و همراهی فرزندانشان در کانادا را فراهم خواهد نمود.

شرایط لازم جهت ثبت نام :
معدل میانگین درسی بالای 15 و توانایی مالی والدین جهت تامین هزینه های دبیرستان و مسکن .
دانش اموزان نیاز به ارایه مدرک زبان ندارند و می توانند جهت تقویت زبان انگلیسی واحد های اضافی زبان داشته باشند.

دانش آموزانی که در کانادا دیپلم درسی دریافت می کنند و از مدارس بین المللی در کانادا فارغ التحصیل می شوند ، نیاز به گذراندن یا ارایه مدرک زبان یا امتحان ورودی دانشگاه ها در کانادا ندارند و مستقیما وارد دانشگاه خواهند شد.معیار قبولی در دانشگاهای کانادا نمرات سال آخر دبیرستان می باشد.

دانش آموزانی که سن زیر 18 سال دارند می توانند با بستگان یا آشنایان در کانادا زندگی نمایند یا اینکه از تسهیلات سرپرستی خانواده های تایید شده در کانادا استفاده نمایند.

مدارک لازم:
1- قطعه عکس پاسپورت سایز دیجیتالی
2- کارنامه 3 سال اخیر تحصیلی
3- نامه رکامندیشن از مدرسه در حال تحصیل
4- کارت واکسیناسیون
5- کپی پاسپورت
6- ترجمه شناسنامه

شهریه تحصیل در دبیرستانهای کانادا جهت داشن آموزان خارجی به طور متوسط 6000 دلار در هر ترم می باشد.
جهت جزییات در مورد هزینه ها و مسکن لطفا به وب سایت ما قسمت ویزای تحصیلی مراجعه فرمایید.

جهت ثبت نام در این دوره می توانید با ارسال مدارک بالا ازطریق ایمیل فوق ثبت نام نمایید.کپیتال اینترنشنال مقدمات اولیه ثبت نام را به اجرا در خواهد آورد.

info@canadacis.net

تلفن رایگان جهت مشاوره از تهران:85312851-021 .
ساعات تماس از دوشنبه تا جمعه از ساعت 8 شب به بعد به وقت تهران.
کانادا :6139124858-01
WWW.CANADACIS.NET
توجه: کلیه خدمات حقوقی و مهاجرتی تحت نظارت و راهنمایی مشاور تایید شده کانادایی خانم فریبا نامورراد با شماره عضویت :416239 R انجام خواهد شد.

promote (1) روز گذشته 8 مارس 2016 آقای جان مک کالم وزیر مهاجرت و شهروندی  کانادا اعلام نمود که  اداره مهاجرت قصد دارد  جهت سال 2016 بیشترین تعداد مهاجر  در کانادا  حدود 305000  مهاجر  را از طریق اقامت دایم بپذیرند   .برنامه جدید وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا جهت سال 2016 افزایش  و تسریع در پرونده های متقاضی اسپانسری والدین-  اسپانسری همسر  و فرزندان  – کیسهای دانشجویی- و افراد متخصص ازجمله پرستار و مهندسین تکنولوژی و دیگر رشته ها می باشد.

ظرفیت پذیرش متقاضی اقامت دایم جهت امسال از تعداد200   هزار پرونده به 305 هزار پرونده رسیده که از این تعداد حدود 20 هزار پرونده مختص اسپانسری والدین می باشد.35 هزار پرونده مخصوص  کیسهای پناهندگی سوریه ای

 و مابقی  کیسهای استانیسرمایه گذاری و کار آفرینی و همچنین         دانشجویان  تحصیلکرده در کانادا و نیروی متخصص می باشند.

در حالیکه موج اخراج پناهجویان در اروپا افزایش یافته کانادا همچنان به پناهندگان سوریه ای کمکهای خودرا دریغ نخواهد کرد.

لازم به ذکر است که افراد نیروی متخصص تنها با داشتن پیشنهاد شغلی در کانادا امکان استفاده از این روش را دارند وگرنه می بایستی از طریق استان کبک و با داشتن مدرک زبان فرانسه  حهت نیروی متخصص کانادا اقدام نمایند.

تلفن مستقیم از ایران:85312851

وزیر مهاجرت و شهروندی  کانادا  آقای جان مک کالم  هفته گذشته طی اعلام رسمی خبر از برطرف کردن شرط  پرونده های ازدواجی کردند. به این ترتیب که افرادی که از طریق images-2

ندارند.

دولت قبلی محافظه کار در سالهای قبل قانونی وضع کرده بودند که افرادی که از طریق اسپانسری همسر وارد کانادا میشوند به مدت ۲ سال نتوانند کارت اقامت دایم دریافت نمایند تا نسبت به قانونی بودن و واقعی بودن ازدواجشان اطمینان حاصل شود اما دولت جدید لیبرال و وزیر جدید مهاجرت این قانون را  مخالف حقوق زن و خانواده دانستند و معتقدند که افراد در این مدت ۲ سال باید بتوانند به راحتی در کانادا کار کنند و از خانواده خود حمایت نمایند.

لازم به  ذکر است که  بیشترین پرونده های رجکتی مربوط به این نوع پرونده ها می باشد و همچنان حساسیت اداره مهاجرت نسبت به پرونده های

اسپانسری همسر بالاست.

canadian_passport افراد مقیم کانادا که دارای کارت اقامت دایم می باشند یا سیتیزن کانادا هستند در صورتیکه طبق جدول درآمد سالانه کانادا دارای در آمد مکفی باشند می توانند جهت اقامت دایم والدین خود و یا پدر بزرگ، یا مادر بزرگ خود اقدام نمایند.ظرفیت امسال که از 5 ژنویه 2016 شروع به پذیرش پرونده مینمایند در حال حاضر 5000 پرونده می باشد.با توجه به تعطیلات رسمی سال نو میلادی تنها 2 هفته کاری تا تکمیل و ارسال مدارک فرصت باقیست.

.چنانچه شما جز افراد واجد شرایط می باشید از طریق وب سایتمان یا تلفنهای تماس  با ما تماس حاصل فرمایید

613-9124858

www.canadacis.net

وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا اقای جان مک کالم روز گذشته از پذیرش تعداد 50000 پناهنده در کانادا تا پایان سال 2016 خبر داد. در حالی که هفته آینده  روز 10 دسامبر تعداد4000  نفر پناهنده سوری وارد کانادا خواهند شد.وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا قول همکاری بیشتر با سازمان ملل و اسکان و اعطای اقامت به حدود 50 هزار پناهنده جدید از کشورهای سوریه؛ ایران، افغانستان، را داده اند. پناهندگان در استانهای کانادا و شهرهای  مختلف  کانادا اسکان داده  خواهند شد.همچنین وزیر بهداشت  و درمان کانادا   خانم   جین فیلپات  از همکاری  وزارت بهداشت کانادا در ارایه خدمات درمانی و پزشکی رایگان  به افراد آسیب دیده روحی و جسمانی و درمان آنان خبر داد.همچنین مردم کانادا با این تصمیم دولت با آغوش باز  استقبال نموده و کمکهای نقدی و غیر نقدی خود ازجمله کار کردن رایگان، برای پناهندگان، کمک به اسکان آنان در منازل خود

جین فیلپاتو تامین نیازهای پناهندگان ابراز آمادگی نمودند.

grandparenstسهمیه اسپانسری پدر و مادر و اقامت دایم ایشان در  کانادا دوبرابر شد.پس  از پیروزی حزب لیبرال در  کانادا تغییرات مثبت مهاجرت به سرعت به اجرا در خواهد امد.از این پس و از سال نو میلادی اداره مهاجرت به جای 5000 پرونده برای اسپانسری والدین 10000 پرونده قبول می کند این تغییر با تصویب افزایش بودجه مهاجرت در سال نو میلادی به اجرا در خواهد آمد.

 

اسپانسر کردن پدر و مادر یا پدر بزرگ ، مادر بزرگ اشخاص مقیم کانادا که دارای کارت اقامت دایم کانادا می باشند یا سیتیزن می باشند یکی از راههای اقامت والدین در کانادا می باشد.از سال 2011والدین به بعد این برنامه همه ساله با ظرفیت محدود 5000 پرونده در سال اجرا خواهد شد.به این معنی که اداره مهاجرت به دلیل حجم بالای تقاضاها تنها 5000 پرونده در سال میپذیرد.این برنامه معمولا از 2 ژانویه  هر سال اقدام به پذیرش پرونده نموده و همان هفته اول تکمیل ظرفیت خواهد شد.کسانی که قصد دارند تا در سال 2016 پرونده ارسال نمایند  می بایستی حد اقل از 3 ماه قبل نسبت به تکمیل و تهیه مدارک اقدام نمایند.

شرایط اسپانسور شیپی والدین تنها نشان دادن درآمد کافی جهت خانواده در 3 سال قبل از اقدام می باشد.

جهت اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه نمایید.

CLOSE
CLOSE