متخصصویزای کار در کانادا و شرایط لازم

این نوع ویزا مناسب همسران دانشجویانی می باشد که بعنوان همراه با همسر خود وارد کانادا می شوند. ویزای کار در کانادا (  (Open work permit)به افرادی تعلق میگیرد که تمایل به کار کردن در کانادا دارند و میتواند به صورت موقت یا دایمی باشد.این نوع ویزا محدود به کار کردن برای  کار فرمای خاصی نیست و به همین دلیل نیاز به اخذ مجوز از اداره کار یا  LMIA نمی باشد.

شرایط عمومی برای همه افراد داخل و خارج کانادا به شرح زیر می باشد.از هر کجا اقدام کنید، می بایستی:

  1. ثابت کنید پس از اتمام تاریخ ویزای کار خود از کشور خارج خواهید شد.
  2. ثابت کنید که استطاعت مالی کافی جهت  هزینه سفر و هزینه های اولیه در کانادا را دارید
  3. تابع قوانین باشید.
  4. خطری برای امنیت کانادا نباشید.
  5. در سلامت کامل جسمانی به سر ببرید.
  6. برای کسی که مجوز کار ندارد کار نکنید.
  7. هر مدرکی از شما درخواست شد بتوانید ارائه دهید.

شرایط لازم جهت اقدام  از داخل کانادا :

از داخل کانادا می توانید برای ویزای کار اقدام کنید، اگر شما:

  • ویزای تحصیلی یا ویزای کار در کانادا دارید،
  • وابستگان شما مثل همسر یا پدر و مادر ویزای تحصیل یا کار دارند.
  • فارغ التحصیل یکی از: – دانشگاه های کانادا – دانشکده های کانادا  – مدارس معتبر کانادا می باشید
  • دارای ویزای موقت ۶ ماه یا بیشتر باشید .
  • از داخل کانادا اقدام به دریافت کارت پی-آر کرده اید.
  • درخواست پناهندگی داده اید.
  • درخواست پناهندگی شما رد شده ولی نمی توانید از کانادا خارج شوید به دلایلی که از کنترل شما خارج است.
  • اجازه دارید در کانادا کار کنید بدون نیاز به ویزای کار ولی نیاز به ویزای کار برای کار کردن در شغل دیگری دارید.

چنانچه تمایل داشته باشید شرایط شما برای این نوع ویزا و شرایط تحصیل در کانادا بررسی شود میتونید با تلفنهای ما و از طریق ایمیل تماس حاصل فرمایید.

تلفن رایگان از تهران:85312851

واتس اپ و تلگرام:6478894165-1

کانادا:6139124858-1

ایمیل:info@canadacis.net

www.canadacis.net

خبر خوب جهت متقاضیان تحصیل در مدارس دولتی د رکانادا جهت ترم پاییزه(سپتامبر kindergarten-2204239_19202018)

یکی از مدارس دولتی در شهر اتاوا (پایتخت کانادا) جهت ترم پاییزه 2018 اعلام ظرفیت کردند. چنانچه همچنان متقاضی تحصیل در کانادا در ترم پاییزه – مهر ماه امسال می باشید این فرصت مناسب را از دست ندهید.مابقی مدارس دولتی د رکانادا حدودا دوماه پیش تکمیل ظرفیت شدند و تنها جهت ترم زمستانه ظرفیت دارند.

شهریه تحصیل دانش اموزان اینترنشنال در مدارس دولتی 14500 دلار کانادا جهت مقطع دبیرستان و 12500 دلار جهت مقطع قبل از دبیرستان و شامل راهنمایی و دبستان می باشد.

هزینه خوابگاه و هوم استی در سال 14000 در سال می باشد.امکان اخذ ویزای والدین به همراه فرزندشان نیز میباشد.

جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن رایگان از تهران:85312851-021

تلفن کانادا:6478894165-001 واتس اپ- تلگرام -ایمو

6139124858-001

www.canadacis.net

https://t.me/FARIBA_NAMVAR

https://www.instagram.com/fariba_namvarrad/

 

xcanada-visa-requirements-visa.jpg.pagespeed.ic.gC3X-0KRQ8سوالات رایج در مورد ویزای مالتیپل کانادا( 5 ساله موقت)

  1. این ویزا به چه کسانی تعلق میگیرد؟ همه افرادی با هر گروه سنی که دارای یکی از دلایل زیر  برای بازدید از کانادا باشند.شامل:
  • داشتن دعوتنامه از فامیل یا دوست در کانادا
  • تحصیل فرزند یا همسر در کانادا و بازدید از ایشان
  • سفر اکتشافی بیزنسی برای صاحبان مشاغل یا مدیران
  1. مدت این ویزا چه مدت است و چگونه تمدید می شود؟

مدت زمان این ویزا بسته به تاریخ انقضا پاسپورت می باشد و معمولا برای اتباع ایرانی به مدت 5 سال است . اما به مدت 6 ماه بعد از ورود به خاک کانادا نیاز به تمدید دارد که یا با ورود و خروج از کشور به طور اتوماتیک تمدید و یا میتوان با ارسال تقاضا نامه به اداره مهاجرت و با اوردن دلیل موجه،  مجددا 6 ماه دوم را داخل خاک تمدید نمود.

  1. ایا در این مدت اجازه کار داریم؟

خیر یک توریست به صورت قانونی اجازه کا ر و کسب درامد در کانادا را  ندارد مگر اینکه تحت شرایط خاصی و داشتن پیشنهاد کاری  از یک ارفرما یا ایجاد بیزنس د رکانادا ابتداد جهت مجوز کار اقدام نموده سپس مشغول به کار شود.

  1. ایا با این ویزا امکان اجاره اتومبیل و رانندگی هست؟

بله امکان خرید یا اجاره  اتوموبیل و رانندگی با گواهینامه بین المللی می باشد

  1. ایا با این ویزا امکان خرید ملک- بیزنس می باشد؟

بله

  1. ایا با این ویزا امکان افتتاح حساب بانکی یا اخذ وام از بانکها می باشد؟

بله تحت شرایط و قوانین هر بانکی متغیر می باشد.

  1. ایا امکان تحصیل و تبدیل به ویزای تحصیلی د رخاک کانادا می باشد؟

بله امکان اخذ پذیرش از دانشگاه بله ولی جهت تبدیل ویزا CHANGE OF STATUS  و ارسال مجدد تقاضا نامه تحصیلی به اداره مهاجرت می باشد و می بایستی افسر مهاجرت از تقاضا نامه شما قانع شود که شما واقعا قصد تحصیل در کانادا دارید.

  1. ایا امکان استفاده از خدمات پزشکی و یا بیمه درمانی هست؟

خیر جهت خدمات پزشکی یا بایستی ازبیمه های مسافرتی استفاده شود یا اینکه هزینه درمان یا حادثه  به صورت کامل پرداخت شود.

متاسفانه ارسال مدارک تغلبی و یا عدم صداقت د رتکمیل و ارسال پرونده موجب محرومیت شما و خانواده خواهد شد و برای همیشه در سیستم کامپیوتری اداره مهاجرت ثبت خواهد شد.

سوالات خودرا میتوانید از روشها ی زیر ارسال فرمایید.

تماس تلگرام و ایمو: 6478894165-001

تلفن رایگان مستقیم از تهران:85312851

https://t.me/FARIBA_NAMVAR

https://www.instagram.com/fariba_namvarrad/

WWW.CANADACIS.NET

instagramعلاقمندان به دریافت اطلاعات اقامت – مهاجرت و  تحصیل در کانادا و امریکا

میتوانند خبرهای مهاجرتی را در صفحه اینستاگرام دنبال کنید.

https://www.instagram.com/fariba_namvarrad/

کانال تلگرام

https://t.me/FARIBA_NAMVAR

وب سایت رسمی:

www.canadacis.net

تلفن رایگان از تهران:

85312851

panel-interview-770x470آمادگی برای مصاحبه شغلی کانادا:

بعد از فرستادن رزومه،  پله اول موفقیت دعوت شدن به مصاحبه است. باید مدنظر داشته باشید که رزومه های بسیاری برای شرکت ها فرستاده می شود و تنها افراد معدودی به مصاحبه دعوت می شوند پس این فرصت بسیار مهمی است که باید بهترین استفاده را برای اثبات توانایی های خود انجام دهید. با مطالعه و اطلاعات کافی پیش از جلسه می توان به موفقیت در مصاحبه بیشتر امیدوار بود  و در واقع با این اتفاق شما یک گام به گرفتن آن شغل نزدیک تر می شوید. پس بیایید این فرصت را به سادگی از دست ندهید!

قبل از مصاحبه نکات و مواردی را باید به یاد داشته باشید و انها را رعایت کنید،

  • ü قبل از روز مصاحبه حتما تا محل مصاحبه بروید و کاملا موقعیت و منطقه را شناسایی کنید مثلا اگر قرار است با ماشین شخصی بروید، پارکینگ نزدیک آن شرکت را زیر نظر داشته باشید و یا اگر قصد استفاده از وسیله های عمومی را دارید کاملا با خطوط آن منطقه از شهر آشنا باشید تا استرس بیشتری به دلیل از دست دادن زمان نداشته باشید.
  • ü لباس مناسب داشته باشید، لباس رسمی باعث کم کردن ریسک خواهد شد با وجود اینکه در شرکت های خصوصی برای شغل فنی خیلی سخت گیر نیستند.
  • ü موبایل خود را خاموش کنید چون صداهای متفرقه باعث عدم تمرکز می شود.
  • ü گاهی مصاحبه با یک نفر و در برخی جلسات گروهی مصاحبه انجام می شود در هر دو حالت ارتباط چشمی مناسب را با سوال کننده و حتی دیگران که سوال نپرسیده اند داشته باشید و پاسخ خود را خطاب به همه بیان کنید.
  • ü هنگام پاسخ گویی به سوال ها، همراه با روی گشاده، اعتماد بنفس داشته باشید و از موضع ضعف پاسخ ندهید. به خود زمان بدهید و در پاسخ گویی عجله نکنید چون تاخیر در پاسخ صحیح بهتر از پاسخ نادرست خواهد بود. البته قابل ذکر است که زمان پاسخ گویی نباید بیش از حد طولانی شود.
  • ü یک نسخه کپی از کل مدارک و رزومه خود در دست داشته باشید.

برخی  نکته  ها که نباید در مصاحبه انجام داد:

  • از پراکنده گویی بپرهیزید و تمرکز روی سوال و جواب های تخصصی داشته باشید.
  • از زندگی خصوصی و شخصی خود و مشکلاتی که دارید صحبت نکنید.
  • از کار یا رییس قبلی بدگویی نکنید.
  • سعی کنید اگرمصاحبه طولانی شد خستگی و بی توجهی در شما مشهود نباشد.
  • در پایان مصاحبه سوال در مورد زمان اعلام نتیجه مصاحبه نپرسید.
  • از نوشیدن یا جویدن ادامس بپرهیزید
  • از استعمال عطرهای تند بپرهیزید
  • حد فاصل فیزیکی خودرا با فرد مصاحبه کننده رعایت کنید

canada-visa-requirements-visa-768x432ویزای تحصیلی کانادا

اشتیاق بیشتر ایرانیان برای ویزاهای تحصیلی و طولانی شدن پروسه دریافت ویزا

طبق وب سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا مدت زمان دریافت ویزاهای تحصیلی به طور متوسط به 20 هفته افزایش یافته است.این مدت زمان قبلا 48 ساعت بود و متقاضیان ظرف مدت 2 روز ویزای خودرا یا پاسخ سفارت را دریافت میکردند اما با توجه به افزایش متقاضیان ویزاهای تحصیلی این مدت زمان در حال حاضر افزایش یافته و از 3 هفته تا 20 هفته متغییر می باشد.

لذا از همه عزیزانی که جهت سپتامبر (شهریور) سال جاری یا حتی ژانویه 2019 متقاضی تحصیل د رکانادا ( در هر مقطعی از کودکستان تا دکتری )  می باشند تقاضا داریم هرچه سریعتر نسبت به تکمیل و ارسال مدارک خود اقدام نمایند.دفتر کپیتال اینترنشنال جهت تسریع و سهولت کار موکلین با افزایش پرسنل اداری خود در سال جاری به در این امر به شما کمک مینماید. چنانچه هنوز لیست مدارک  ویزا را درایافت ننموده ید لطفا با ما تماس حاصل فرمایید تا همکاران ما لیست مدارک مورد نیاز را ارسال نمایند.

شما میتوانید مدارک خودرا از طریق تلگرام و ایمیل زیر  ارسال نمایید.

info@canadacis.net

https://t.me/FARIBA_NAMVAR

شماره تماس با تلگرام:6478894165-1

تلفن رایگان از تهران:85312851-021

www.canadacis.net

 

دانشجویان  18 سال  و بالاتر  که در استان کبک تحصیل نمایند و زبان فرانسه را در حد متوسط به بالا یاد میگیرند میتوانند به راحتی و بدون سابقه canadaکاری جهت اقامت دایم کانادا از  طریق استان کبک اقدام نمایند.

مدارک تحصیلی مورد قبول جهت اقامت دایم از این روش عبارتند از :

  • دوره لیسانس
  • دوره فوق لیسانس یا ام بی ای MBA
  • دوره دکتری
  • دوره تکنیکال و یا دیپلم تخصصی
  • دوره های اموزشی 1800 ساعته در کالج

دانشجویانی که در هرکدام از این مقاطع تحصیل میکنند میتوانند حتی قبل از فارغ التحصیل شدن و گذراندن 1800 ساعت تحصیل  تمام وقت  و نا منقطع در استان کبک ، اقدام به اقامت دایم نمایند.این دانشجویان بایستی برابر حد اقل نصف یا بیشتر دوره تحصیلی را در کبک گذارنده باشند.

جهت اخذ پذیرش تحصیلی در کبک مثل دیگر استانها داشتن مدرک زبان لازمست اگرچه با برداشتن پیش نیاز زبان فرانسه و انگلیسی به صورت پذیرش مشروط هم امکان پذیر می باشد. همه ساله 25000 دانشجوی بین المللی از سراسر دنیا در استان کبک در کانادا جهت تحصیل اقدام مینمایند.

دانشجویانی که اجاز تحصیل در  کانادا را کسب مینمایند میتوانند به صورت پاره وقت در دانشگاه یا کالج مربوطه کاردانشجویی داشته باشند اگرچه این نوع مشاغل بسیار محدود می باشند. همسران دانشجویان نیاز به اخذ اجازه کار در کانادا ندارند.

جهت اقدام از این روش لطفا از طریق ایمیل مدراک تحصیلی و ریز نمرات خود را ارسال فرمایید . کارشناسان کپیتال اینترنشنال شرایط شما را بررسی خواهند نمود.هزینه های تحصیل در کانادا در لینک کانال تلگرام و و ب سایت زیر می باشد.

https://t.me/FARIBA_NAMVAR

WWW.CANADACIS.NET

تماس تلگرام: 6478894165-1

تلفن رایگان از تهران:85312851-021

Manager holding tablet pc with "Get Your Dream Job Now" text on screen.

رزومه نویسی برای اشتغال در کانادا

رزومه نویسی به عبارت دیگر، سوابق کاری در انگلیسی resume یا  (Curriculum Vitae) CVنامیده می شود که شما می توانید با جستجو  در گوگل نمونه های زیادی از رزومه را پیدا کنید. فرمت نوشتن رزومه تقریبا با الگوی مشخصی نوشته می شود اما باید برای نوشتن زمان گذاشت و منظم و خوانا باشد.

در ابتدای سر برگ رزومه خود نام و نام خانوادگی، آدرس دقیق محل سکونت، شماره تلفن و آدرس پست الکترونیک بیان شود.

نکته: نیاز به ذکر اطلاعات خصوصی از جمله مجرد یا متاهل بودن و یا مذهب خود نمی باشد.

رزومه شما دارای چند بخش می باشد:

  • در بخش اول، سوابق کاری خود را از جدیدترین به قدیمی ترین از لحاظ زمانی بنویسید. این روش رزومه نویسی مرسوم ترین روش است. هنگام معرفی هر یک از شغل های خود، وظایف شغلی Job duties)) و موفقیت های کسب شده را ذکر می کنید.
  • در قسمت دوم سوابق تحصیلی خود را نیز بر اساس ترتیب زمانی بیان کنید. با ذکر نام موسسه تحصیلی- تاریخ و محل تحصیل و کشور وو مقطع تحصیلی
  • و درقسمت سوم، به ارایه توانایی های خود (skills) بپردازید از جمله کارهای گروهی و یا توانایی هایی که مستقیما به رزومه تحصیلی و کاری شما مرتبط نیست ولی در محیط کار قطعا کمک کننده خواهد بود. روش مذکور بیشتر به کار کسانی می آید که به دنبال کاری هستند که تخصصی باشد، به عبارت دیگر کاری که با تجربیات آنها هماهنگ باشد. ذکر توانایی در زبانهای مختلف . از زیاده گویی و ذکر مقالات خود داری فرمایید.

حتی اگر به دنبال کار جنرال هم باشید منظور کاری است که متناسب با تحصیلات شما نباشد، نیاز به داشتن رزومه خواهید داشت و باید طبق فرمت ذکر شده دربالا، سوابق کار قبلی و موفقیت های بدست آمده را بیان کنید . حتی کارهایی که داوطلبانه انجام داده اید. چون کار کردن حتی داوطلبانه (volunteer) بدون دریافت کارمزد، برای کارفرما اهمیت بسیار دارد.

کارفرما در هر شرکت تقریبا 20 ثانیه برای نگاه اجمالی و تصمیم گیری برای رزومه شما وقت صرف می کند. بنابراین رزومه شما باید دارای نکات اصلی و بسیار دقیق در مورد تحصیلات، تجربیات و توانایی های شما باشد و از پرداختن به جزییات پرهیز کنید.

نکته: باید توجه داشته باشید خوانا بودن نوشته ها، استفاده از فرمت های مناسب و معمول رزومه نویسی و جدول بندی های متناسب با رزومه خود بسیار مهم است و تاریخ های ذکر شده دقیق و بدون همپوشانی زمانی باشد. البته لازم نیست تاریخ ها با جزییات روز باشد ، تنها ذکرسال کافی است . مثلا اگر نامی از شرکت یا شخصی می آورید دقت کنید تا املای نوشتاری به زبان انگلیسی صحیح باشد. در پایان حتما بررسی کنبد تا از غلط گرامری و تایپی جلوگیری کنید.

کانال تلگرام

https://t.me/joinchat/AAAAAD09uQ-t5mWy1ZgDHw

کپیتال اینترنشنال ایمیگریشن

دفتر حقوقی و مهاجرتی فریبا نامورراد

عضو رسمی ICCRC

تلفن رایگان از تهران:85312851

کانادا:6139124858 و 6478894165

 

children-moneyدولت  کانادا مبلغی تحت عنوان  کمک هزینه کودکان Canada child benefit (CCB)  به صورت ماهیانه به  والدین (مادر) فرزندان زیر 18 سال پرداخت می شود. تمامی افراد مقیم کانادا که دارای کارت اقامت می باشند یا سیتیزن کانادا هستند شامل این قانون خواهند شد. اخیرا این اصطلاح جایگزین دو عنوان قبلی Canada child tax benefit (CCTB)  و Universal child care benefit شده است. بدین معنی که در سال های اخیر پرداختی دولت تحت یک عنوان (CCB ( پرداخت می شود. البته از لحاظ میزان پرداختی از مجموع حالت قبل کمتر نخواهد بود بلکه متناسب با تورم و افزایش هزینه ها این پرداختی هم افزایش خواهد داشت.

به صورت کلی برای سال 2018 مبلغ 6400  دلار و برای سال 2019 مبلغ 6490 دلار در سال پیش بینی شده است.  اما میزان دقیق پرداختی آن بر اساس اطلاعات زیر ازهر خانواده می باشد.

  • تعداد فرزندانی که با شما زندگی میکنند
  • سن فرزندان
  • درآمد خالص خانواده ها
  • فرزندی با ناتوانی تشخیص داده شده باشد

بر اساس این ارزیابی افرادی با کمترین میزان درامد، بیشترین دریافتی را خواهند داشت.

 آخرین میزان پرداختی ( (CCBبرای دوره ( July 2016 –June 2018)  برای خانواده با درامد کمتر از 30000  دلار به این شرح می باشد.

6400$  در هر سال 533$)  در هر ماه( برای فرزندان زیر 6 سال

 5400$ در هر سال 450$)  در هر ماه( برای فرزندان 6-17 سال

بیشتر خانواده ها به  طور متوسط برای هر فرزند تقریبا 190 دلار دریافت میکنند که اگر فرزند ناتوانی داشته باشند این مبلغ بیشتر خواهد شد.

 میزان دریافتی، با افزایش درامد خالص خانواده به تدریج کاهش خواهد داشت و میزان کاهش از مبلغ اصلی ((CCB به این صورت محاسبه می شود:

خانواده با 1 فرزند، 7% مقدار درآمد خالص بین 30000-65000  و %3.2  بقیه درآمد بیشتر از 65000

جهت اقدام برای دریافت ماهانه میتوانید به لینک زیر مراجعه و یا با مراجعه به   سرویس سنتر محله خود حضورا اقدام نمایید.

خانواده با 2 فرزند ، کاهش 13.5% مقدار درآمد خالص بین 30000-65000  و %5.7  بقیه درآمد بیشتر از 65000

خانواده با 3 فرزند ، کاهش 19% مقدار درآمد خالص بین 30000-65000  و %8  بقیه درآمد بیشتر از65000

خانواده با 4 فرزند ، کاهش 23% مقدار درآمد خالص بین 30000-65000  و %9.5  بقیه درآمد بیشتر از65000

جهت اقدام برای دریافت ماهانه میتوانید به لینک زیر مراجعه و یا با مراجعه به   سرویس سنتر محله خود حضورا اقدام نمایید.

https://www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/canada-child-tax-benefit-previous-years-overview.html

دفتر حقوقی و مهاجرتی کپیتال اینترنشنال

https://t.me/FARIBA_NAMVAR

www.canadacis.net

تلفن رایگان از تهران:85312851

کانادا:6139124858 و 6478894165

https://t.me/FARIBA_NAMVAR

 

CLOSE
CLOSE