کشور کانادا واقع در شمال قاره آمریکای شمالی این روزها مورد اقبال افراد بسیاری از سراسر نقاط دنیا به جهت مسافرت یا مهاجرت قرار گرفته است. اگر شما نیز جز آن دسته افرادی هستید که قصد سفر یا مهاجرت به کشور کانادا را کردهاید، در مطلب پیش رو چگونگی اقدامات لازم جهت اخذ ویزای این کشور را با جزئیات شرح دادهایم.
چگونه ویزای کانادا بگیریم؟
از آنجا که در سالهای اخیر تقاضا برای دریافت ویزای کانادا در بین مردم کشور ما افزایش یافته است، قوانین سختگیرانهای برای ورود شهروندان ایرانی (و همچنین به طور کلی افراد خارجی) به این کشور وضع شده است. از ۱۷ شهریور سال ۱۳۹۱ کانادا سفارت خود را در تهران تعطیل کرد و روابط دیپلماتیکش را با ایران به حالت تعلیق درآورد. بنابراین ایرانیان میبایست از طریق نمایندگان قانونی یا شخصاً به سفارت کانادا در کشورهای اطراف ایران مراجعه کنند.
مراحل دریافت ویزای کانادا به چه صورت است؟
برای ثبت درخواست و اخذ ویزای کانادا به دو روش میتوان عمل کرد. روش اول ثبت نام آنلاین ویزای کانادا در وبسایت سفارت کانادا است و روش دوم مراجعه حضوری به سفارت کانادا در یکی از کشورهای اطراف ایران مثل ترکیه و ارمنستان به جهت ارائه مدارک به صورت دستی و در محل که اصطلاحاً به این کار Draft یا Paper گفته میشود. وقت سفارت پس از ثبت نام در وبسایت سفارت کانادا مشخص میشود. بسته به نوع ویزای درخواستی شما زمان صدور ویزا کانادا ممکن است، متفاوت باشد اما به طور کلی بین یک ماه و نیم تا چهار ماه این فرایند به طول میانجامد.
شرایط اخذ ویزای کانادا چیست؟
در یک دستهبندی کلی ویزای کانادا را میتوان در دو گروه ویزای موقت یا ویزای دائم قرار داد. در ویزای موقت فرد برای مدت محدودی اجازه حضور در خاک کشور کانادا را خواهد داشت. ویزای توریستی، تحصیلی و ویزای همراه از این نوع هستند. ویزای توریستی کانادا، در حال حاضر بیشتر به صورت ویزای مولتی کانادا صادر میشود. ویزای مولتی کانادا که به آن ویزای ۵ ساله کانادا نیز گفته میشود، به مسافران محترم این امکان را میدهد که تا پایان مدت اعتبار ویزا (پاسپورت) هر زمان که تمایل داشتند وارد خاک کانادا شوند و در هر بار سفر به این کشور تا شش ماه اقامت داشته باشند. در هر صورت شهروندان ایرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب نمایند؛
- تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا
- ارائه تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا
- ارائه تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت
- عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا
- عدم سوء پیشینه کیفری
- ارائه گواهی سلامت
- ارائه کلیه مدارک درخواستی از جانب افسر اداره مهاجرت
بنابراین یکی از شروط اصلی دریافت ویزای توریستی کانادا تمکن مالی است. نکته دوم در مورد تاریخچه سفری این است که هر چقدر سابقه سفر به کشورهای مختلف بیشتر باشد، به افسران ویزای کانادا نشان میدهد که شما گردشگر هستید و پس از مدت زمان سفر به کشور محل اقامت خود برمیگردید.
برای اخذ ویزای تحصیلی میبایست یک دعوتنامه از یکی از دانشگاهها یا مراکز تحقیقاتی معتبر کشور کانادا به همراه داشته باشید. بسته به این که فرد بورسیه کامل از دانشگاههای این کشور دارد یا خیر شرایط و میزان تمکن مالی متفاوت خواهد بود. در مورد ویزای کاری هم به همین صورت است و فرد با داشتن دعوتنامه از یک شرکت یا سازمان معتبر اقدام به اخذ ویزا میکند. به طور کلی انواع مختلف ویزای کانادا به تفصیل در ادامه این مطلب شرح داده خواهد شد.
یک نکته مهم دیگر این که ممکن است شما تمامی شرایط لازم برای اخذ ویزا را داشته باشید اما باز در طی فرآیند دریافت آن به مشکل بربخورید یا به عبارت متداولتر ریجکت شوید. احتمالاً دلیل ریجکت شدن شما این است که افسر سفارت اطمینان حاصل نکرده که شما قصد بازگشت به کشور محل اقامت خود را دارید. در سالهای اخیر این ریجکت شدن تا حدی عادی شده است ولی در اکثر مواقع (در حدود ۹۰ درصد) افسر متقاضی را ریجکت نمیکند و فرآیند ویزا به درستی ادامه مییابد. در صورت ریجکت شدن میتوانید مجدداً برای اخذ ویزا اقدام نمایید.
مدارک لازم برای ویزای کانادا
مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بینالملل بانک به همراه گردش چهارماهه حساب گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجارهنامه در صورت داشتن این موارد برای کسانی که دعوتنامه ندارند، رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت یکی از مهمترین مدارک ویزای توریستی کانادا است.
- مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا به این شرح است:
- اصل پاسپورت متقاضی ویزای توریستی کانادا (پاسپورت شما حداقل باید یک سال اعتبار داشته باشد.)
- تمامی پاسپورتهای قبلی خود را که در آنها مهر ویزا درج شده است، همراه داشته باشید.
- یک قطعه عکس جدید ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید
- ترجمه شناسنامه و کارت ملی
- ترجمه سند ازدواج (در صورت متاهل بودن متقاضی)
- ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان (در صورتی که آنها را همراه خود به سفر میبرید.)
- فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی
مدارک لازم برای ویزای کانادا که کارمندان در هنگام درخواست ویزای توریستی میبایست همراه خود داشته باشند، موارد زیر است:
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی که روی سربرگ شرکت چاپ شده باشد و این موارد در آن لحاظ شده باشد: تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی، درآمد سالیانه، نام مدیر و مدت زمان مرخصی
- ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر
- ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر
- ترجمه حکم کارگزینی
مدارک ویزای توریستی برای کارفرمایان به این ترتیب است:
- ترجمه آگهی تاسیس، آگهی تغییرات و آگهی تصمیمات شرکت که در روزنامههای رسمی به چاپ رسیده باشد.
- ترجمه فهرست بیمه و فیش حقوقی کارمندان (دو ماه آخر)
- ترجمه آخرین پرداخت مالیاتی
- نامه تمکن بانک شرکت و پرینت ۴ ماه آخر به انگلیسی
مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی
سختگیریها درباره ویزای تحصیلی بیش از ویزای توریستی است و اوراق مرتبط با تمکن مالی با دقت بیشتری بررسی میگردد. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی به این شرح است:
- اصل پاسپورت متقاضی دریافت ویزای تحصیلی کانادا
- قطعه عکس جدید ۳.۵ در ۴.۵ رنگی با زمینه سفید
- تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی: کامل کردن فرم درخواست ویزای تحصیلی کانادا به صورت آنلاین است و اینکه دقت داشته باشید که پس از تکمیل فرم، حتما آن را Validate کنید.
- پر کردن فرم اطلاعات خانوادگی: اطلاعاتی مانند اسم و فامیل، وضعیت تاهل، تاریخ تولد، کشور محل تولد، آدرس محل سکونت و شغل شخص متقاضی، همسر، پدر و مادر و ایشان باید در این فرم نوشته شود. همچنین باید در این فرم اطلاعات خواهر، برادر و فرزندان متقاضی نیز نوشته شود. در صورتی که این افراد در این سفر همراه شما خواهند بود، میبایست در این فرم این موضوع را به سفارت کانادا اعلام کنید.
- رسید پرداخت هزینههای شهریه دانشگاه یا مدرسه
- نامه پذیرش (LOA): پس از پرداخت هزینههای شهریه، این نامه از سوی دانشگاه و یا موسسه آموزشی مورد نظر برای شما صادر میشود که برای اخذ ویزا به آن نیاز دارید.
- ترجمه کارنامه (ریز نمرات) ۳ سال گذشته (برای ثبت نام در مدارس کانادا)
- ترجمه کارت واکسیناسیون (برای ثبت نام در مدارس کانادا)
- تعیین قیم برای افراد زیر ۱۸ سال: برای تعیین قیم، فرم مربوط به Custodian باید تکمیل شود. پس از تکمیل، این فرم باید توسط وکیل گواهی امضاء شود.
- تکمیل فرم توصیه نامه (برای دانشگاه و مدرسه): این فرم باید توسط مدیر مدرسه و یا معلم متقاضی تکمیل شود. همچنین برای ویزای دانشجویی کانادا، از طرف کالج و یا دانشگاه مقصد شما مشخص میشود که این فرم باید توسط چه کسی تکمیل شود.
- تائیدیه سیستم WES (فقط برای ثبت نام در دانشگاه یا کالج): WES (World Education Service) یک سیستم ارزیابی مدارک تحصیلی برای دانشجویان بینالمللی دانشگاههای آمریکا و کانادا است. تائیدیه فقط برای مدارک دانشگاهی است و برای مدارک دبیرستان نیازی به گرفتن تائیدیه نیست. هزینه تائیدیه WES 300 دلار است و حدودا ۱ ماه به طول میانجامد.
- مدارک مالی: توجه داشته باشید که منظور از مدارک مالی، گردش حساب و تمکن مالی است. از مدارک مالی فقط تمکن مالی تاثیر در اخذ ویزا خواهد داشت. شما با تمکن مالی باید به افسران ویزای کانادا اثبات کنید که از عهده هزینههای تحصیل و اقامت در این کشور برمیآیید و برای پرداخت هزینهها با مشکلی روبرو نخواهید بود. در صورت وجود، اسناد ملکی و اموال غیرمنقول خود را نیز ارائه کنید.
- سند ازدواج: اگر متاهل هستید میبایست سند ازدواج خود را همراه با سایر مدارک مورد نیاز به سفارت کانادا ارائه کنید.
کسانی که متقاضی دریافت ویزای فرصت مطالعاتی هستند، باید علاوه بر موارد ذکرشده در بالا، مدارک زیر را نیز به سفارت کانادا ارائه کنند:
- گواهی اشتغال به تحصیل (در صورتی که دانشجو هستید)
- رزومه کامل به همراه عکس شامل سوابق تحصیلی و شغلی نامه پذیرش از دانشگاه یا موسسه آموزش عالی در کانادا
- ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
- ترجمه ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی
- نامه حمایت مالی از دانشگاه یا وزارت علوم (برای کسانی که بورس تحصیلی دریافت کردهاند)
- فرم LMIA
- رسید پرداختی ۲۳۵ دلار از کانادا
دقت داشته باشید مدارک ذکرشده برای ویزای دانشجویی و دانشآموزی مشترک هستند. ممکن است دانشگاه یا مرکز آموزشی مورد نظر شما علاوه موارد نوشته شده در بالا، مدارک دیگری نیز طلب کند که میبایست آنها را نیز آماده نمایید و در وبسایت رسمی سفارت کانادا آپلود کنید.
مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری
مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری کشور کانادا به این شرح است:
- برای اخذ ویزای کار کانادا نخست میبایست نامهای از شرکت یا کارفرمای کانادایی که قصد دارد شما را استخدام کند، دریافت نمایید.
- مدرک ضروری بعدی، تاییدیه از اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا است که نام آن به زبان انگلیسی Positive Labour Market Opinion است و بر اساس این مدرک کارفرمای مورد نظر شما اجازه استخدام فرد خارجی را دریافت میکند.
- مدارک بانکی مبنی بر تمکن مالی متقاضی
- گواهی سلامت جسمانی
- گواهی عدم سوء پیشینه
- مدرک زبان انگلیسی یا بسته به ایالت مورد نظر، مدرک زبان فرانسه (برای اخذ ویزای کاری کانادا، شما حتما باید حداقل مدرک آیلتس هفت به بالا یا B2 فرانسوی داشته باشید.)
مدارک لازم برای دریافت ویزای خوداشتغالی کانادا
یکی از روشهایی که این روزها افراد برای دریافت اقامت دائم کانادا به سمت آن روی آوردهاند، اخذ ویزای خوداشتغالی است. ویزای خوداشتغالی کانادا بیشتر برای افرادی مثل هنرمندان، ورزشکاران، صنعتگران، نویسندگان و مولفان صادر میشود. مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای خود اشتغالی کانادا تقریبا مشابه درخواست ویزای کار کانادا است با این تفاوت که متقاضی باید بتواند تجربه خوداشتغالی خود را به اثبات برساند و همچنین نشان دهد که قصد دارد این فعالیت خود را در کانادا نیز ادامه دهد. اگر مدارکی مرتبط با سوابق کاری، دستاوردهای ویژه و آثار تالیفی دارید، بهتر است آنها را به شکل یک بروشور یا آلبوم درآورید و بعد ارائه کنید. در عین حال میبایست وضعیت توانایی مالی و سرمایه شخصی خود را برای ایجاد یک کسب و کار مشخص در کشور کانادا به اثبات برسانید. یک مدرک دیگر نیز برای دریافت ویزای خوداشتغالی کانادا نیاز است و آن، ارائه دو سابقه کار یکساله در حوزههای فرهنگی یا ورزشی و در یک سطح معتبر بینالمللی، داخلی و یا مجموعهای از هر دوی آنها است.
شایان ذکر است که دفاتر و سازمانهای مهاجرتی خدمات مرتبط با ترجمه مدارک را ویژه سفارت کانادا انجام میدهند، لذا در صورتی که کار خود را صفر تا صد به یک دفتر یا سازمان مهاجرتی بسپارید برایتان بهتر خواهد بود و از بابت ترجمه مدارک نیز به مشکلی برخورد نخواهید کرد.
انواع ویزای کانادا
در یک دستهبندی کلی میتوان ویزای اقامت در کشور کانادا را در دو گروه گنجاند:
- ویزای اقامت دائم کانادا
- ویزای اقامت موقت کانادا
با توجه به شرایط و هدف از سفر یا مهاجرت هر فرد میتوان یک تقسیمبندی جزئیتر از انواع ویزای کانادا ارائه کرد.
ویزای دائم کانادا: در مورد ویزای اقامت دائم که نام آن نیز گویای همه چیز است، در این ویزا، فرد اجازه حضور دائمی در کشور کانادا را دارا خواهد بود. گفتنی است به این نوع ویزا، ویزای مهاجرتی نیز اطلاق میشود.با اخذ ویزای دائم کشور کانادا میتوانید تا هر زمان که تمایل داشتید در خاک این کشور حضور داشته باشید. اخذ ویزای دائم کانادا به مراتب سختتر از ویزای موقت است. در برخی سازمانها و دفاتر اخذ ویزای کانادا به ویزای دائم، ویزای مهاجرتی نیز گفته میشود. ویزای اقامت دائم کانادا بیشتر شامل حال پناهجویان یا افرادی که برنامه کارآفرینی، خوداشتغالی یا سرمایهگذاری در این کشور را دارند، میشود.
ویزای موقت کانادا: در ویزای موقت شما به مدت زمان محدود و مشخصی اجازه حضور در کشور کانادا را دارا خواهید بود و پس از اتمام مهلت ویزا (که معمولاً حداکثر تا ۶ ماه یا کمتر از این مدت است) میبایست خاک این کشور را ترک کنید. البته قوانین یا تبصرههایی نیز وجود دارد که با کمک آنها میتوانید حضور خود را پس از اتمام مهلت ویزا (حداکثر تا زمان اتمام مهلت پاسپورت) افزایش دهید.نوعی از ویزای این کشور است که فرد در زمانی مشخص و محدود اجازه حضور در خاک کانادا را خواهد داشت. ویزای موقت کانادا خود انواع جزئیتری دارد که با توجه به نوع سفر و هدف از اقامت مشخص میگردد. به طور کلی ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، سوپر ویزا، ویزای دیپلماتیک یا سیاسی، ویزای محرمانه، ویزای تسهیلات، ویزای کسب و کار یا نمایندگی، ویزای تولد فرزند، ویزای اقامت موقت کانادا، ویزای فعالیت در تعطیلات، ویزای اهدای عضو و اقسامی از ویزای کاری از انواع ویزای موقت هستند که شرح و تفصیل هریک از آنها را در بخشهای بعدی ذکر خواهیم کرد.
ویزای تحصیلی کانادا: دانشگاههای کشور کانادا در زمره بهترین دانشگاههای جهان قرار دارند و همه ساله اقبال عمومی نسبت به تحصیل در این کشور افزایش پیدا میکند. به طور کلی سیستم آموزشی این کشور در دو بخش آموزش همگانی یا عمومی و آموزش خصوصی یا غیرانتفاعی دستهبندی میشود. برای اخذ ویزای تحصیلی کشور کانادا میبایست با دریافت یک نامه پذیرش و دعوتنامه از یکی از دانشگاهها یا مراکز آموزشی این کشور نسبت به دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمایید.
اگر قصد تحصیل در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری در یکی از دانشگاههای کشور کانادا را دارید، میبایست درخواست ویزای دانشجویی بدهید. تقریباً در اکثر شهر- ایالتهای کانادا دانشگاه خوب و معتبر وجود دارد که میتوانید با مکاتبه با اساتید این دانشگاهها در رشته مورد علاقه خود مشغول به تحصیل شوید. گفتی است بسیاری از دانشگاههای کانادا بورس تحصیلی یا فاند نیز در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در اختیار دانشجویان قرار میدهند.
بازه سنی تحصیل در مدارس کشور کانادا از ۵ سالگی تا ۱۷ سالگی (بعضاً تا ۱۸ سالگی نیز گاهی ادامه مییابد) سطوح مدارس در این کشور از ۱ تا ۱۲ است.
سوپر ویزای کانادا: سوپر ویزای کانادا، به نوعی یک ویزای توریستی این کشور محسوب میشود و مختص والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ افرادی است که در کانادا اقامت دائم دارند. حداقل درآمد پایه فرد دعوتکننده در این کشور نباید کمتر از ۲۴۰۰۰ دلار در سال باشد؛ بنابراین در این شرایط مدارک اقامت و برگههای ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوتکننده نیز حتما باید ضمیمه پرونده درخواست سوپر ویزای کانادا شود.
ویزای کار کانادا ( ویزای شغلی کانادا ): یک روش برای دریافت ویزای کانادا، اقدام از طریق پیدا کردن شغل در این کشور است که این روزها محبوبیت زیادی پیدا کرده است. برای دریافت ویزای کار کانادا ابتدا باید نامهای از شرکت یا کارفرمای کانادایی که قصد دارد شما را استخدام کند، دریافت نمایید. ویزای کار کانادا انواع گوناگونی دارد که از بین آنها میتوان به ویزای خوداشتغالی و کارآفرینی اشاره کرد.
ویزای سرمایه گذاری کانادا: با سرمایه گذاری در کشور کانادا میتوانید ویزای اقامتی در این کشور را به دست آورید. طبق اعلام رسمی این کشور با حداقل ۱,۲۰۰,۰۰۰ دلار کانادایی میتوانید برای اخذ ویزای سرمایه گذاری اقدام نمایید. همچنین دولت این کشور سرمایه شما را پس از ۵ سال، بدون هیچ سودی بازمیگرداند.
مدت زمان صدور ویزای کانادا
مدت زمان صدور ویزای کانادا برای انواع مختلف آن، متفاوت است. مدت زمان صدور ویزای توریستی طبق آنچه در وبسایت رسمی سفارت کانادا ذکر شده است، بین ۴۱ روز تا ۱۲۱ روز کاری است که این مدت زمان طبق شرایط مختلف ممکن است کمتر یا بیشتر شود. شایان ذکر است که با توجه به طولانی بودن فرآیند اخذ ویزای کشور کانادا بهتر است پنج تا شش ماه قبل از سفر خود، برنامهریزیهای مورد نیاز را به انجام رسانده و اقدامات لازم را جهت دریافت ویزای کانادا انجام دهید. همچنین باید به یاد داشته باشید که دعوتنامه از جمله مدارکی است که اگر آن را به سفارت کانادا ارائه دهید احتمال دریافت ویزای شما بالاتر میرود و مدت زمان صدور آن کمتر میگردد.
راهنمای ثبت نام آنلاین ویزای کانادا
یکی از مشکلات اصلی متقاضیان ویزای کشور کانادا، نحوه پیگیری جواب ویزای کانادا از طریق وب سایت یا سفارت کانادا است. همانگونه که پیشتر نیز ذکر شد نحوه ثبت نام ویزای کانادا به دو صورت انجام میشود که این دو روش ثبت نام آنلاین از طریق وبسایت سفارت کانادا و مراجعه حضوری به سفارت کانادا محسوب میشود. در روش نخست پیگیری جواب ویزای کانادا به مراتب راحتتر است و مدتی که طول میکشد تا پاسخ شما ارائه گردد نیز کوتاهتر خواهد بود. جهت پیگیری جواب ویزای کانادا به روش ثبت نام آنلاین، ابتدا میبایست یک حساب کاربری ایجاد کنید.
بعد از واریز آنلاین هزینه ثبت نام یک شماره پیگیری یا Tracking No. دریافت میکنید که تمامی مراحل پیگیری جواب ویزای کانادا در خصوص پرونده از طریق این شماره انجام خواهد شد. شما با مراجعه به حساب کاربری خود در سایت پیگیری ویزای کانادا میتوانید پس از درج شماره پیگیری و تاریخ تولد (به تاریخ میلادی) در جریان آخرین آپدیت پرونده خود قرار بگیرید. روش آنلاین امکان مفقود شدن اطلاعات شما را تا حد زیادی کاهش میدهد. در موارد متعددی در روش حضوری مشاهده شده که مدارک دادهشده به دفاتر انگشتنگاری سفارت کانادا در زمان پر کردن فرمها و یا پس از آن به هر دلیلی مفقود شدهاند.
اگر تمایل دارید به روش دوم اقدام کنید، یعنی پیگیری جواب ویزای کانادا به روش مراجعه حضوری را مد نظر دارید بهتر است ابتدا در نظر داشته باشید که این روش مشکلات و دشواریهای زیادی برای شما در پی خواهد داشت و در هنگام ثبت نام نیز به خاطر داشته باشید که یک ایمیل معتبر در آنجا درج کنید که این ایمیل پل ارتباطی شما با سفارت خواهد بود. این ایمیل خود را هر روز چک کنید و پوشه spam را نیز مشاهده نمایید. چراکه مواردی پیش آمده که متقاضی متوجه ایمیل سفارت کانادا نشده است و متقاضی تنها به مدت ۳۰ روز از زمان صدور نامه انگشتنگاری فرصت دارد که به یکی از دفاتر انگشتنگاری سفارت کانادا مراجعه کند، عدم اطلاع به موقع میتواند مشکلات بسیاری را موجب شود.
پس از انجام مراحل پرونده، جواب سفارت کانادا یا از طریق حساب کاربری فرد به او اطلاع داده میشود. همچنین ممکن است از طریق ایمیل این جواب به وی ابلاغ شود. شرایط و نحوه پاسخگویی به قبول یا رد درخواست ویزای شما متفاوت خواهد بود به عنوان مثال اگر به روش مراجعه حضوری اقدام کرده باشید و درخواست ویزای شما رد شده باشد، نامهای مبهم (به ویژه در سفارت کانادا در شهر دبی) برای شما ارسال خواهد شد که در این نامه از شما خواسته شده برای دریافت مدارک خود به این سفارت مراجعه کنید. حال آن که در صورت پذیرفته شدن درخواست ویزای شما، نامهای تحت عنوان Pass Request برای شما فرستاده میشود.
مشاوره جهت اخذ ویزای کانادا
اگر تمایل دارید فرآیند اخذ ویزای کشور کانادا به بهترین و سریعترین شکل ممکن برای شما صورت پذیرد، میتوانید صفر تا صد این کار را به دفاتر مشاوره ویزا کانادا کپیتال اینترنشنال بسپارید. این امر باعث میشود کمتر دچار سردرگمی شوید و از هزینههای اضافی و اتلاف وقت شما نیز به میزان زیادی کاسته میشود.